2777
2789
عنوان

بچه ها نه روز دیگه زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 36 پست

جیگر جان من اصلااااا از این چیزا سر در نمیارم

اما ایشااااالله زایمان راحت و خوبی داشته باشی 

نی نیت زودی بیاد بغلت دردات اروم شه

بدون استرس

همه وی خوب برات پیش برهههه😍😍😍😍😍❤❤❤❤⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

برام دعا کنید به خواسته قلبیم برسم⁦❤️ امیدوارم تویی که برام دعا میکنی ، خودتم به خواسته ات برسی عزیزم 😍🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی حسی بهتره  من ۱۶ روز دیگه زایمانمه تجریه دومم هست.بلاخره عمله دیگه بعدش درد داری تا یه هفته ...

من با پمپ درد اصلا درد نداشتم درحد خیلی خیلی کم 

خیلی زود پاشو وراه برو 

من یکم توخونه اذیت شدم چون کسی پیشم نبود فقط من وشوهرم بودیم وکمک نداشتم

فقط اومدم بپرسم در این اوضاع جامعه چه حسی داری میزای؟؟؟نگرانی داری یا خیر؟؟

دقیقا این سوال منم هست. 5ساله جرات نمیکنم. 27سالمه.شما هم نگرانی وترس بچه دارشدن دارید یا فقط من اینطوری ام؟

دقیقا این سوال منم هست. 5ساله جرات نمیکنم. 27سالمه.شما هم نگرانی وترس بچه دارشدن دارید یا فقط من این ...

منم🙋🏻‍♀️

وحشتناک دلمم بچه میخواد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
دقیقا این سوال منم هست. 5ساله جرات نمیکنم. 27سالمه.شما هم نگرانی وترس بچه دارشدن دارید یا فقط من این ...

من الان توو ۷ماهم. 

بعدم وضعیت الان با ۵سال قبل خیلی فرقشه.

۵سال پیش ک کرونا نبود

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚

بی حسی بهتره .. دختر من لپامو گرفت زایمان کردم وای بهترین حس بود فدای دستاش بشم 

منم سزارین بودم دکتر گفت تا شکمت کار نکرده (منظور جیش نبودا اونیکی) هیچی نخور 

سرتو بالا نگیر 

نسکافه بخور اولین چیزی که میخوری هم شیرو زیاد میکنه هم سردرد نمیشی

من این کارارو کردم بخیه هامم ۴ روزه خوب شد 

روز ۴یا ۳حمام رفتم 

اومدم خونه خونریزی کمتر از پری داشتم نوار میزاشتم دکتر بهم یه قرص داده بود که بند بیاد خیلی خون ازم نره 

بیمارستان بهمن تهران زایمان کردم کادرشون عالیه دکترا عالی

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم🙋🏻‍♀️ وحشتناک دلمم بچه میخواد

درمورد ترستون با کسی هم صحبت کردید که طبیعیه یا نه؟ من فکر میکنم نرمال نیستم آخه همش میگم پس بقیه خانوما چطوری حتی بچه دوم رو باردار میشن اونم تواین مملکت؟! 

من الان توو ۷ماهم.  بعدم وضعیت الان با ۵سال قبل خیلی فرقشه. ۵سال پیش ک کرونا نبود

آهان منظورتون کرونا و بیماری بود. بجز اون نگران اقتصاد داغون و اینکه وقتی بچم بزرگ بشه چجوری خونه بخره کار کنه ازدواج زندگی....خلاصه فکرم مشغول هزارتا مسئولیت دیگه س که آیا ازپسش برمیام یانه😫

درمورد ترستون با کسی هم صحبت کردید که طبیعیه یا نه؟ من فکر میکنم نرمال نیستم آخه همش میگم پس بقیه خا ...

نه با هیچ کس صحبت نکردم

اتفاقا بنظر من ما عاقلانه داریم تصمیم میگیرم بقیه بخاطر دست و پای کوچولو بدون فکر وارد عمل میشن

منم نمیدونم چیکار کنم هرسال میندازم عقب

بااینکه تنبلی تحمدان دارم و میترسم چندسال دیگه که بخوام دیگه نشه

واقعا تو‌دوراهی عجیبی هستم میترسم بچه ام بزرگ شه بگه چرا منو تو ایران به دنیا اوردی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
نه با هیچ کس صحبت نکردم اتفاقا بنظر من ما عاقلانه داریم تصمیم میگیرم بقیه بخاطر دست و پای کوچولو بد ...

چقد شبیه منی. تنبلی تخمدان منم دارم ازیه طرف میترسم دیگه زمان باروری رو ازدست بدم از یه طرف هرسال داره وضع بدتر میشه که بهتر نمیشه. من و همسرم می‌خواستیم هیچوقت بچه دار نشیم اما همه منو میترسونن میگن اگه بعدها نشی و شوهرت بخواد تورو ترک میکنه. خودمونم همش میگیم پدرمادرمون مارو بدنیا آوردن که چی بشه. چی شد مثلا؟ خلاصه که از فکر زیاد دارم دیوونه میشم.