2777
2789

مگه اقوام میان؟

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای نود و هشت برو دور شو

چشم فرو بند، دمی کور شو

اول سال و شب زیبای عید،

آب به دروازه ی قرآن رسید

آخر پاییز شدی چیستان

سیل کشیدی به رخ سیستان!

هست به یادت کلک قرص و کیک؟

نامه ی صدساله و وجدان پیک؟

قیمت بنزین و عروج پراید؟

سلطنت الکل و وایتکس و تاید؟

باعث بیماری و سیلی ، برو

نیست کسی را به تو میلی ،برو

باعث طیاره ی اوکراین تو !

درد و غم و غصه ی آنلاین تو

بی سر و پایی و هوایی شدی

آخر سالی کرونایی شدی!

تحفه ی چین را  ز کجا یافتی؟

روسریِ مرگ چرا بافتی؟

درد و غم و سیل و تلاطم بس است

ترس و تب و لرز و تراخم بس است

ثانیه ها را بِشِمار و برو

مردم ما را بگذار و برو

نیست بَسَت این همه غوغا و رنج؟

کشور ما را تو به دنیا مسنج

ای نود و هشت ستم کرده ای

روی اجل نیز تو کم کرده ای

خوف و خلاف و خطر آورده ای

اشکِ بسی را تو درآورده ای

ای نود و هشت کمی درک کن

زود فقط مدرسه را ترک کن

مدرسه ها باغ بهشت منند

مسجد من، دیر و کنشت منند

هر چه گل اینجاست بهار من است

سر زدن باغچه کار من است

وای اگر زخمِ بهارم زنی

دست به گیسوی نگارم زنی

وای اگر زهر شود عید ما

خسته شود دختر جمشید ما

ای نود و هشت سماجت مکن

دست مده بوسه مده چت مکن

با کرونا عزم سفر کن برو

عده ی خود نیز خبر کن برو

جان خودت کشور دیگر نگرد

زود برو گم شو ولی بر نگرد

یا کرونا را ببر از مُلک پارس

یا تو و آتشکده ی خشم فارس

مردم ما را تو پریشان مکن

خون به دل ملت ایران مکن

مرغ سحر در قفس خود بمان

تا کرونایت نکند قصد جان....

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بعضیا بی ملاحظه هستن هر چقدر بگی میگن بیخیال مسخرتم میکنن منکه خودمو زندانی کردم هر کی هم زنگ میزنه بیاد خونم میگم مریض شدم نیا خدایی نکرده تو هم میگیری 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچت رو. نبر توی جمع ها دیگه چطوری بهتون بگن؟ خانوما شنیدین با جنازه های کرونابی چیکار میکنن؟ میسوزونم روشون هم آهک میریزن.. پس صد در صد خطر ناکه ویروس جدیه پس تا میتونین توی خونه بمونید مهمونی نرین

اینوبزن پروفایلت یاچاپ کن بزن دم درت🤭

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀