2777
2789
عنوان

کمکم میکنید با نامزدم بحثم شده

229 بازدید | 18 پست

ما یه سالع نامزدیم سر یه مسئله ای من با زنداییش ک همسن خودمه دعوام شد و ختم به خیر شد و شوهرم هوامو داشت 

قبلا دو سه تا دروغ کوچیک بهم گفته بود مثلا اینستا ریخته بود گفته بود ندارم چون میدونست بدم میاد از اینستا اما واقعا هیچ کار خطایی باهاش نکرد حتی اینسنتاش الان روخط منه 

سر این چیزا من بعضی وقتا به حرفاش شک میکنم مثلا چیزی میگه حس میکنم الکی میگه در حالی ک بارها بهم ثابت شده راسته 

من با نامزدم قرار گذاشتیم ک دیگه زنداییشو تا من پیشش نبودم به هیچ طریقی نبینه حتی مهمونی ک اون توش باشه نره بدون من

حالا چون بابای من اجازه نمیده من باهاش برم مسافرت قرار بود با خانوادش برن شهرستان ک چون میدونستیم زنداییش هست گفتم نرو گفت باشه اگه اون باشه نمیرم 

حالا امروز بهم گفت زنداییم اینا نیستن تصادف کردن گفتم چی حالا میخوای بری گفت اگه اجازه بدی میرم اگه ندی نمیرم 

شرایط الان جوری نیس ک بدونم ته و توشو در بیارم ضایعس جلو خانوادش 

واس همین بتش گفتم دروغ میگی بهم ک اجازه بدم بری خیلی خیلی از دستم ناراحت شد البته قهر نیستیم ولی گفت ناامیدم کرذی بهم شک داری همش 

واقعا خوبی های زیادی بهم کرده حتی با وضع نداریش همه پولشو داد واسم آرایشگاه زد ک توش کار کنم چون خیلی دوس داشتم 

حالا من فقط یچی میخوام از شما ک جواب بدین 

به نظرتون راس میگه؟ میتونم بهش اعتماد کنم 

چند وقته ک هیچ مخفی کاری نکرده هر چی میشه بهم میگه ولی امروز خیلی ناراحت شد جوری ک شرمندم کرد 

نظرتون؟  اعتماد کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این وضع کرونا میخوان برن مسافرت؟؟؟ رو فرهنگشون کار کن عزیزم . به چه زبونی باید بگن جایی نرین . ای بابا.بذارین این ویروس لعنتی تموم شه نه که از این شخر به اون شهر منتقل شه

اخ اخ اخ نامزدی منم سر زندایی بی همه چیزش بهم خورد 

ینی میخوندم انگار خودم نوشتمش 

ولی خب من دگ سخت نمیگرفتم ک بگم‌ با زنداییت حرف نزن فلان نکن 

ی دفعه ای همه چیزو بوسیدم گذاشتم کنار 🙁

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...

وا خاک عالم یعنی از زنداییش دل چرکینی؟ چیزی ازش دیدی یا نه همین جوری؟ عزیزم با بد دلی نمیشه باهم یک عمر زنگی کرد اینجوری زندگی هم به کام تو هم به کام اون زهر میشه و خیلی طول نمیکشه که پشیمونش میکنی با این رفتارت حتما پیش یه مشاور برو مردا دربند بودن و اسیری و امر ونهی رو اصلا دوست ندارن این جوری خیلی زود دلش رو میزنی نکن با خودت 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀