2777
2789
عنوان

کسی تو نی نی سایت دوستی پیدا کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من ندارم

چون تازه عضو شدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من سال ۹۲ یه کاربری دبگه  داشتم که بیشتر تو تاپیکای ناباروری میگشتم بخاطر مشکل بجه دار نشدنمون

با دو تا از بچه های اینجا اشنا شدم

توی ابن سینا موقع انتقال جنین همیدیگه رو دیدیم و هنوز با هم در ارتباطیم و دوست هستیم

وااااااای.با یه دختری  اینجا اشنا شدم که

توی پروفایلش نوشته بود دانشجوی پزشکی منم درخواست زدم.

به مرور باهم صمیمی شدیم و توی پیام رسان روبیکا چت میکردیم.

یه شب گفت همه چی دروغ بوده و من ۱۵ سالمه و......

ینی شُک شدم واقعا.

خیلی دروغگوی خوبی بود.دیگه  از اون ب بعد توبه کردم 

نه مزخرفه

اره بابا بعد نمیدونم چرا این 7-8 ماهه چرا اینقد مرد ریخت تو سایت... چقد هم درخواست میدن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
وااااااای. توی پروفایلش نوشته بود دانشجوی پزشکی منم درخواست زدم. به مرور باهم صمیمی شدیم و توی پیا ...

😂😂😂 باور کن یکی از استرس هام تو نی نی سایت همینه ک چت کنم بعد ببینم طرفم بچه زیر 20 ساله

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
😂😂😂 باور کن یکی از استرس هام تو نی نی سایت همینه ک چت کنم بعد ببینم طرفم بچه زیر 20 ساله

خودش میگفت درسته ۱۵ سالمه ولی به اندازه یه ۳۰ ساله تجربه دارم.

جالبه حتی از زندگی زناشویی و دانشگاه و همه چی خیلی واقعی حرف میزد.😶😶😶😶😶

خودش میگفت درسته ۱۵ سالمه ولی به اندازه یه ۳۰ ساله تجربه دارم. جالبه حتی از زندگی زناشویی و دانشگاه ...

ت چند سالت بود اون موقع😁😁