2777
2789

من 3ساله ازدواج کردم هنکزم باخودم کنار نیومدم بگید چیکار کنم

ما وقتیکه واسه اشنایی ازدواج میرفتیم بیرون همش پارک بود چیزیم بخره پفک بود دوستداشتم ازدواج کنم.ازونورم وقتیکه عقد کردیم رفتیم مسافرت پشت بهم میخوابیدیم میگفت زشته جلومامان باباش دورازهم بودیمویه دستم نمیگرفتیم.توخلوت هم یه ابراز احساساتی چیزی هیچی نبود.کل عقدو فقط با خانوادش رفتیم مسافرتو مهمونیوگردشو..بعدعروسی هم رفتیم ماعسلی که رایگان بود خونه فامیلشون اونجا دونفره بودیمو خیرسرمون اولین مسافرت دونفرمون بوداما بعد سه روز گفت دونفره خوش نمیگذره کاش بابقیه بیایم حوصلمون سرمیره.واسم ارزشی قائل نشده تاالان که یه مسافرت ببره منوالانم گیربچم دیگه هیجا نمیتونیمم بریم.نه نشهدی نه جایی که دونفره بریم.لااقل زنوشوهرای جدیدومیبینم شوهرشون توجمع چه قربون زنشون میرنو..تونامزدی چه خوشوبشی میکنن.ماعینه خشکا.الانم انقده خشکه.هیچی واسم نمیخره دلمو شادکنه.فقط تولدو که میگه بخرم قرنزنی.یه گلی خوراکی چیزی.کلا بهانمیذاره واسم.کلاهرچیو بگم میخوام حتی اب معدنیو هرچیو اهمیت نمیده ولی اگرخودش دلش بخوادیااینکه من بگموپولشو من بدم میخره.کلابی احساسه .یبارمیام کنارش حرف بزنیم میگم ببین چه لذای داره دونفره گفت واسه من هیچ لذتی نداره حرف زدن.الانم میگم بمیرم سر ویروسو غیره چیکارمیکنی.میگه خب روتینه همه میمیرنومیرن خاک مرده سرده اولش ناراحتم بعدچندهفته کلا فراموش میکنم.هرچقدرحرف میزنم همونه.هرراهی میرم همونه.میگه منوخنثام همینم

صدباردلم خواست باهاش نباشم بابا ادم محبت میخواد برادروپدرم اینقده محبت میکنن شرمنده میشم.داداشم تا هوس چیزی کنم میره سورپرازم میکنه و...این چراانقده خشکه😭

اینم بگم راه برگشتی به خانوادم ندارم و جایی ندارم که برم.الان چیکار کنم؟من از قبل تو دلم مونده الانم که اینارو گفته دلم خونه ازش.ولی اون میگه میگذره فراموش میکنی زندگی ادامه داره

یکی بگه چیکار کنم بااین سنگ

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

چی بگم والا وقتی تو دوران اشنایی و عقد متوجه این اخلاقش شدی همون موقع باید یه فکری میکردی

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
چی بگم والا وقتی تو دوران اشنایی و عقد متوجه این اخلاقش شدی همون موقع باید یه فکری میکردی

خب اون موقع ادم تو فکر ازدواجه .فکراینککه ازدواج میکنیو....شادیو

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون موقع ادم تو فکر ازدواجه .فکراینککه ازدواج میکنیو....شادیو

نه عزیزم اشتباه شما همین بوده، اون دوران برای شناخت همین اخلاقاست، اینکه طرف تو خرج کردن چطوره، تو ابراز احساسات مشکلی نداشته باشه، خوش اخلاقه یا نه... اگر همه چی اوکی بود بعد به ازدواج فکر کنه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

ببین همسر منم تو زمینه ی ابراز احساسات خیلی مایه نمیذاره ، اوایل خیلی اذیت میشدم اما الان که چندساله گذشت هم اون تا حدودی بهتر شده هم من عادت کردم به این اخلاقش، همسر منم میگه مسافرت دسته جمعی خوبه ، دونفری حوصلمون سر میره

نه عزیزم اشتباه شما همین بوده، اون دوران برای شناخت همین اخلاقاست، اینکه طرف تو خرج کردن چطوره، تو ا ...

فقط ظاهرو شرایطشو دیدم.واقعا نمیدونستم

ببین همسر منم تو زمینه ی ابراز احساسات خیلی مایه نمیذاره ، اوایل خیلی اذیت میشدم اما الان که چندساله ...

خب حتما همسر لااقل نمیگه وقتی مردی برام عادی میشه .یااینوه حرف زدنه دونفرمون برام لذتی نداره.هیچوقتم خونه نمیمونه میگه بمونم که چی

فقط ظاهرو شرایطشو دیدم.واقعا نمیدونستم

اشکال نداره عزیزم، الانم گذشته رو ول کن، خودت سعی کن ابراز احساسات کنی، ازش بخواه با هم برین بیرون وقتی دو نفره هستین فورا به روش نیار که ببین دونفره چه خوبه و از این حرفا، ان شاءالله همسرتم یاد میگیره از شما

خب حتما همسر لااقل نمیگه وقتی مردی برام عادی میشه .یااینوه حرف زدنه دونفرمون برام لذتی نداره.هیچوقتم ...

همسر من که همش سرکاره، میگم بمون میگه بمونم‌چکار کنم برم به کارم برسم، ولی هیچوقت ازش نپرسیدم خدایی نکرده من نباشم چکار میکنی،چون سوال خوبی نیست...و کلا اینکه همسر من بلد نیست زبونی ابراز احساسات کنه حتی اگر تو دلش چیز دیگه ای باشه با زبونش یه چیز دیگه میگه که میره رو اعصاب من... منم اینو قبول کردم چندسال اول زندگی بخاطرش بحث و دعوا داشتیم اخر هم دیدم درست بشو نیست همینجوری قبولش کردم چون اخلاقای بهتر دیگه ای داره بهرحال گل بیخار خداست فقط