2777
2789

خانمادارم دیوونه میشم بچم شب تاساعت ۵صبح نمیخوابه رفلاکسشم بدترشده 

پی پیشم سبزه وکشدارگاهی 

به فوق تخصص گوارش زنگ زدیم گف بایدعکس رنگی بگیرید که ببینم پیچ خوردگی روده نداره! 

کسی بوده بچش این مشکلوداشته باشه.؟چطوردرمان میشه 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پا هاشوبه طرف شکمش جمع میکنه وگریه میکنه ؟،تب داره؟

تب نداره ولی خیلی بالامیاره وبیقراره

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
پیچ خوردگی روده شایع هست حتما سریع یدونه اسکن شکم انجام بدید وبه جراح نشون بدید نگران نباش خوب میشه

فعلاک دکترگف نیاریدبیرون باااین وضعیت کرونا

ولی پیگیر باش ببر بیمارستان خصوصی که تراکم بیمار کم هست

۱ماهه ازخونه نیومدم بیرون بخدا 

ای جانم    من اصلا طاقت مریضی بچه رو ندارم چه بچه خودم چه غریبه چه دشمنم....خدا به حق پنج ...

قوربونت برم ممنونم بخدا۵ماهه من وباباش شب وروزنداشتیم خودم تورژیمم قرصشوسروقت میدم شیرخشک هم اصلابهش نمیسازه فقط شیرخودم 

سلام خانمی. اگه پیام‌من رو میبینید خواااااهش میکنم جواب بدید. کوچولوتون چطور شد؟ بالاخره مشکلش چی بود؟

امشب با دکتر متخصص گوارش صحبت کردم تلفنی علایم رو گفتم گفت احتمال پیچ خوردگی روده هست. بچم دوسالشه. خیلی حالم بده دارم متلاشی میشم از غصه و نگرانی. اگه جوابمو بدی دعات میکنم. بگو چی شد؟ چیکار کردید که خوب شد؟

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀