2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش درهم رفتگی یاپیچ خوردگی روده داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6279 بازدید | 22 پست
سلام خانمی. اگه پیام‌من رو میبینید خواااااهش میکنم جواب بدید. کوچولوتون چطور شد؟ بالاخره مشکلش چی بو ...

سلام عزیزم نگران نباش دقیقا دکترمنم گف احتمال پیچ خوردگی روده داره چون بچم تو۱ساعت بالای پنج شش باربالامیاورد خودم بعدواکسن ۴ماهگی غذاشوباپوره هویج وکدوحلوایی شروع کردم تاماه پنج از۵به بعدسوپ وفرنی دادم قرصاشم ازماه ۶قط کردم ولی رفلاکسش تاماه ۸همراش بودطوری که روزی سه چهاربارغذاشم بالامیاورد 

الان که ۱سالشه خداروشکرمشکلی نداره ورفلاکسش قط شده فقط موقع دندون دراوردنش دوباره برگشت موقتی 

اینم بگم که بادوم برای رفلاکسی هاخیلی مضره من اصلانمیدم

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
سلام عزیزم نگران نباش دقیقا دکترمنم گف احتمال پیچ خوردگی روده داره چون بچم تو۱ساعت بالای پنج شش بارب ...

سلام عزیزم

خیلی خیلی ممنونم که جواب دادی

من پسرم تا به ۶ ماهگی برسه مشکل رفلاکسش با دارو حل شد و دیشب به دکتر زنگ زدم گفتم دو روز تب کرد الان تب قطع شده ولی خیلی بی قراره و گریه های مداوم همراه با درد داره و شاید رفلاکس پنهان باشه, گفت نه نمیتونه باشه, چون بچم در طی چهار روز بیماری فقط دوبار بالا آورد. ولی چون اشتهاش از بین رفته و درد داره بهم‌گفت احتمال پیچ خوردگی روده هست. الان دست به دعا نشستم که ساعت ده ببرمش سونوگرافی.

انشالا خودتون و کوچولوتون همیشه سلامت باشید. خیلی ممنونم که وقت گذاشتی وجواب دادی🌹🌹🌹🌹

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنونم که جواب دادی من پسرم تا به ۶ ماهگی برسه مشکل رفلاکسش با دارو حل شد و د ...

عزیزم ببین دندون درنمیاره؟ اخه پسرمن نزدیک ۲ماهه بی اشتهاس وچندباری هم اوایل بالامیاورد بعد۲ماه ۵تادندون باهم دراوردورفلاکسش خوب شده ولی هنوزبی اشتهاس

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
عزیزم ببین دندون درنمیاره؟ اخه پسرمن نزدیک ۲ماهه بی اشتهاس وچندباری هم اوایل بالامیاورد بعد۲ماه ۵تاد ...

ما هم اول شک کردیم به دندون چون همیشه عادت داره واسه دندون درآوردن تب۳۹ درجه میگیره که دکترا میگن نه ۳۹ درجه از دندون نیست ولی من خودم عادتش رو میدونم دیگه. اینبار چون هیچ التهابی رو لثه هاش ندیدم گفتیم پس نیست. ولی اگه تجربه ی شما این بوده پس احتمالا واسه پسر منم همینه چون علایم شبیه به هم هستن. خیلی ممنونم گلم از راهنماییت. با کمکت نگرانیم برطرف شد و علت بی اشتهاییش احتمالا همینه که شما میگی. خیلی لطف کردی. انشالا هیچوقت کارتون به دکتر و دارو و اینحرفا نیفته و همیشه سالم و سلامت باشید🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
ما هم اول شک کردیم به دندون چون همیشه عادت داره واسه دندون درآوردن تب۳۹ درجه میگیره که دکترا میگن نه ...

فداتشم عزیزم اصلانگران نباش اگه حالت خلط داش گلوش بهش سیتریزین بده برای الرژی هست وبعددندون اشتهاشون برمیگرده انشالله که زودحالش خوب بشه ممنونم ازدعای خیرت خواهرگلم

سلام عزیزم شما چیکاکردین بچتونو خوب شد دیگه پیچ نخورد تورو خدا جواب بدید بچه منم اینجوری شده😞😭

سلام عزیزم اصلا رودش پیچ خوردگی نداش رفلاکسش شدیدبود صبوری کردم از۷و۸کمترشد والان ۱۴ماهشه خداروشکردیگع مشکلی نداره از۱سالگی کاملاخوب شد

سلام خانمی. اگه پیام‌من رو میبینید خواااااهش میکنم جواب بدید. کوچولوتون چطور شد؟ بالاخره مشکلش چی بو ...

سلام عزیزم. شما بچتون مشکلش چی بود؟ پیچیدگی روده داشت؟ اگه داشت علائمش چی بود؟ گریه های بچم داره دیوونم میکنه ممنون میشم اگه جوابمو بدی؟