2777
2789

دلم براشون آتیش گرفت😭😭😭😭

به دوستان وآشناهاتون هم  بسپرید مسافرت نرن کارضروری ندارن  از خونه بیرون نیان

بخدااونایی که سفرمیرن یا الکی برای خرید و گردش بیرون میرن، تو خون تک تک اونایی که سالمن اما با  حماقت این جماعت  بیمار میشن و میمیرن شریک هستن

شمایی که الکی رفتید شمال یا هر استان دیگه وقتی کار ضروری نداشتید، چی شد که انقدر نامهربون شدید؟!

کی وقت کردید انقدر خودخواه و بی‌فکر بشید؟!

چی شدکه تصمیم گرفتید به هموطن خودتون رحم نکنید این همه خانواده‌رو مریض و داغدارکنید

اصلا روتون می‌شه بگید برای خوشگذرونی رفتید وقتی دارن تو اون منطقه زیر پنج متر خاک عزیزای یک خانواده‌رو دفن میکنند فقط بخاطر حماقت تو...!!!

انسانم_آرزوست#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ی شهر ک اسمشو نمیبرم اومده مشهد میگم چرا اومدی میگه ما ک کرونا نداریم گفتم شاید من داشته باشم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شهر ک اسمشو نمیبرم اومده مشهد میگم چرا اومدی میگه ما ک کرونا نداریم گفتم شاید من داشته باشم

دور از جونتون اما این بیماری لعنتی دوره‌ی کمون داره طرف ممکنه هیچ علائمی نداشته باشه یهو بدحال بشه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اینا شعور ندارن یکیش تو فامیل خودمون باهاش دعوام شد همه جا میره گفتم خب بشین خونت میگه اون وقت لباس عید بچمو تو میخری 😑میگم عید دیدنی ک امسال تعطیله میگه نخیرم ما از این سوسولا نیستیم هم دید و بازدید میریم هم خرید عید بعدم گفت همین تو ک اینقدر سوسولی 3هفته خونه نشستی زودتر از ماها کرونا میگیری😭😭😭

ننه❤️

افرین به این اقا با این سطح شعور و ادب .... نه اونایی ک میریزن سر مردم کتکشون میزنن یادشون رفته اگه ...

هه... 

خدایی!!!

فک کنم شمام رفتین مسافرت یا قراره برین

یا هنوز ب اون درک نرسیدین اوضاع چطوره و دارن ی سری بی فرهنگ بی شعور خودخواه گند میزنن ب همه جا

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
افرین به این اقا با این سطح شعور و ادب .... نه اونایی ک میریزن سر مردم کتکشون میزنن یادشون رفته اگه ...

در اینکه خوب و بد همه جا هست شکی نیست اما شید اونو هم از سر استیصال اینکارو کردن  اصلا تایید نمیکنم کارشون خوب بوده 

جلوی دهنتو بگیر داری حرف میزنی... میان یه کیلو خیار میخورن مارو ثروتمند میکنن؟؟؟؟ اگه پول داشتن بجای خریدن ویلا تو مناطقی که ما اردک پرورش میدیم توش میرفتن خارج

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

دلم کبابه برای مردم این کشور

برای کاسبا که اینجوری دستشون خالی میشه

برای اونایی که یه سال باید صبر کنن تا عید سال دیگه که باز حال و هوای عید رو ببینن

برای جوونایی که با هزار شور و شوق عروسیاشون بهم خورد

برای کسایی که عزیزشون رو از دست دادن

بخاطر خودم که هربار شوهرم میره بیمارستان تن و بدنم میلرزه که نکنه گرفته باشه.

دم اونایی که دل و دماغ مسافرت دارن گرم!!سر سوزن دلتون بسوزه واسه هموطناتون...

یا حتی ممکنه خودش مریض نشه چون بدنس قویه اما ناقل باشه و ب ضعیفا انتقال بده

دقیقا درسته