اما پیداش نمیکنم فقط توی دوتا فیلم شنیدم یکی فیلم استریت دنس بود ک باهاش رقصیدن یکی هم توی سریال عشق ممنوع بود ، اون قسمتی که همشون میرن اورلوداع برف بازی آهنگرو شنیدم فقط میدونم میگه baby baby oooooooooبقیشو یاد ندارم وسطاشم رپ میخونه 😄😅کسی اسمشو میدونه عایا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه صدای موزیک واضحه یعنی کلا برای هر موزیکی برنامه ی musixmatch دانلود کنید بعد اون موزیک رو پخش کنید همزمان برید تو بخش Identify و اون گزینه رو بزنید تا موزیکو پیدا کنه مشخصاتشو احتمال داره فیلـتر باشه با vp.n برید Shazam هم هست مطمئنا اَپهای دیگه ای هم هستن
"مرد هستم" چرا همه رفته بودناشونو میذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمیمونه؟ هیچوقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان میخواهد همه قطع دسترسی شوند.