2777
2789
عنوان

سالهاس دنبال یه اهنگ خارجیم

61 بازدید | 7 پست

اما پیداش نمیکنم فقط توی دوتا فیلم شنیدم یکی فیلم استریت دنس بود ک باهاش رقصیدن یکی هم توی سریال عشق ممنوع بود ، اون قسمتی که همشون میرن اورلوداع برف بازی آهنگرو شنیدم فقط میدونم میگه baby baby oooooooooبقیشو یاد ندارم وسطاشم رپ میخونه 😄😅کسی اسمشو میدونه عایا 

باتچکر 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا تو اینجور شرایط یه کاری میکنم اگه نکردی بکن...

سرچ بزن آهنگ های فیلم فلان

خصوصا سینمایی ها میاره

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

اگه صدای موزیک واضحه یعنی کلا برای هر موزیکی برنامه ی musixmatch دانلود کنید بعد اون موزیک رو پخش کنید همزمان برید تو بخش Identify و اون گزینه رو بزنید تا موزیکو پیدا کنه مشخصاتشو احتمال داره فیلـتر باشه با vp.n برید Shazam هم هست مطمئنا اَپ‌های دیگه ای هم هستن

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.