2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه میکنید با کرونا؟ من واکسن ۱۸ ماهگیشو نزدم از ترس کرونا

من رفتم زدم خلوت بود خودش گف چ ساعتی برم آخه معلوم نمیکنه این کرونا تا کی هس نمیشه عقب انداخت کلا

آراد من خیلی اذیت شد بچم روز اول که رو پاش وامیستاد شل میشد گریه میکرد تبشم تا دوسه روز بود در کل سخت ترین واکسن بود برا آراد

هر موقع خواستی ببری آب قند بده بهش من فراموش کردم

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
خوبی خودت آراد جونی خوبه؟

قربونت عزیزم انگار واقعا دیگه ترانه نمیاد😥

آراد مدتیه دندون قروچه میکنه تو بیداری اعصاب برام نذاشته نمیشه هم با این وضع ببرم دندون پزشکیش

ب دکتر خودش گفتم گف باید ببری دندون پزشکی اطفال براش پلاک بگیر اما گفتن خیلی کوچیکه و پلاک برا این سن نیس هنوز دندوناشم کامل در نیومده

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
من رفتم زدم خلوت بود خودش گف چ ساعتی برم آخه معلوم نمیکنه این کرونا تا کی هس نمیشه عقب انداخت کلا آ ...

بردم زدم براش آلا اصلا لنگ نزد ولی تا الان نزدیک ۲۰ روزه اشتها نداره . واقعا واکسن بدی بود 

قربونت عزیزم انگار واقعا دیگه ترانه نمیاد😥 آراد مدتیه دندون قروچه میکنه تو بیداری اعصاب برام نذاشت ...

من تو یه گروه بودم بچه هاشون همسن بچه های ما بودن گفتن طبیعیه دندونشونو میسابن به هم کم کم درست میشن. فکر کنم لازم باشه ببری دندون پزشک

بردم زدم براش آلا اصلا لنگ نزد ولی تا الان نزدیک ۲۰ روزه اشتها نداره . واقعا واکسن بدی بود 

پسرمنم دوره ای انگار.. گاهی اشتها داره هرررچی میدم میخوره کیف میکنم گاهیم فقط میگه نه نه نه😕

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
من تو یه گروه بودم بچه هاشون همسن بچه های ما بودن گفتن طبیعیه دندونشونو میسابن به هم کم کم درست میشن ...

گفتن ببر پیش متخصص کودکان از انگل نباشه اما شبانه نیس بردم دکتر خودش گف دندون پزشک ببر پلاک بزاره

ولی تو این کرونا دندون پزشکی اخه.. سخت دندون پزشک کودکان گیر میاد که باشن اونم تلفنی گف دندوناش کامل درنیومده پلاک سایزش نداریم خیلب کوچیکه

گف اشکال نداره درد داره اینجوری میکنه

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻