2777
2789
عنوان

پسر خالم خودکشی کرده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4508 بازدید | 38 پست
اخح الهی عزیزم چرااینکاروکرده😔

شما الان اینو میبینی؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیدم

بابا این مال س ماه قبله ینی الانم درج شده بود

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
ب هرحال خدا رحمتش کنه روحش شاد باشه 

خیلی ممنون گلم فقط تعجبم از این ک چرا الانم درج شده

خدا بیامرزتش، 

تازگیا جوونا خیلی خودکشی میکنن و دلیل اصلیش بی توجهی و تنهاییه، مخصوصا پسرا چون اونا تو این سن هم خیلی پر توقع میشن هم دوست ندارن که کسی نیازهاشونو بفهمه بنابر این خانواده باید حواسشون به بچه هاشون باشه. 

یه پسر به توجه نیاز داره نه ترحم، ما پسرا شاید به ظاهر ادم های شادی به نظر بیایم ولی خیلی از درد ها مونو تو خودمون میریزیم و اگه تنها باشیم افسرده میشیم، 

لطفا همه ی خانواده ها به بچه هاتون توجه کنید و همه ی نیازهاشونو تا حد امکان بر طرف کنید و رفتارشونو زیر نظر بگیرید که خدایی نکرده روزی افسرده نشن و دست به خودکشی بزنن.