2777
2789
عنوان

تجربه

142 بازدید | 23 پست

سلام شب مهمونی دارم ،واسه اولین بار میخوام خواهرشوهرم  دعوت کنم اگه تجربه ای داری ک جواب میده تو آشپزی و تزئین سفره ممنون میشم بگین،در ضمن غذا مرغ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب جعفری و چیپس خلالی واسه تزیین غذا زرشک زعفرون فراموش نشه مرغتم با کمی فلفل دلمه و هویج و سیر و پیاز بپز چنتا هل هم بنداز در اخر که پخت همه اشو درار و زعفرون بزن اگه دوس داشتی ژله هم درست کن تو ظرفای کوچولو ازین پلاستیکی ها تو قنادی داره سری اول حسابی کدبانو گریتو نشون بده بهد ته دیگم با زعفرون و تخم مرغ بنداز

باشد که به رخ بکشید کی بهتره😁

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
حوصله داریااا چه تزیینی من دوستم منو دعوت کرده بود خونشون تازه ازدواج کرده بود اونم تزیین کرده بود خ ...

ن قربونت منظور من بیشتر چیزیه ک تو خوشمزگی غذا تاثیر داشته باشه

یک غذا ک کمه... یه خورشت ترجیحا قورمه سبزی هم درست کن... یه پاکت سوپ آماده هم بگیر درست کن... سالاد ...

آخه ی نی نی دارم سختمه،خواهر شوهرم تازه ازدواج کرده ...

ببین مرغاتو تو دیس بچین دوطرفش جعفری بزار با دو حلقه فلفل دلمه سبز دو ور دیگه اش چیپس خلالی برنجاتم تو دیس خوشگل زرشک زعفرونی کن اگه سالاد داری از قبلش تزیین کن سستم اماده بزار کنارش سفره رو بچین دوتا دیس برنج دوتا دیس مرغ دوتا دیس سالاد بشقابتم یه برنج خوری و یه پیش دستی واسه سالاد بزار قاشق چنگال یه ور لیوان یه ور نمک فلفل هم بزار تو سفره

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
آخه ی نی نی دارم سختمه،خواهر شوهرم تازه ازدواج کرده ...

خب پس اصلا تزئین نکن... بعدم قورمه سبزی ک کاری نداره یه بسته گوشت با پیاز بنداز تو زود پز تفت بده بعدم لوبیا و سبزی بریز آب هم بریز سرش ببند یک ساعت بعد سرش باز کن نمک و رب و لیمو عمانی اصافه کن سرش ببند بیست دقیقه بعد خورشتت اما س.... اما در عوض میکنه دوتا غذا درست کرده 

خب جعفری و چیپس خلالی واسه تزیین غذا زرشک زعفرون فراموش نشه مرغتم با کمی فلفل دلمه و هویج و سیر و پی ...

ته دیگ زعفرانی خوب در اومدنش ریسک،سیب زمینی با کنجد بزارم بهتر نی؟؟؟

خب جعفری و چیپس خلالی واسه تزیین غذا زرشک زعفرون فراموش نشه مرغتم با کمی فلفل دلمه و هویج و سیر و پی ...

عزیز این سیر و پیاز هویج و فلفل دلمه رو درشت بندازم ک آخر بردارم

ته دیگ زعفرانی خوب در اومدنش ریسک،سیب زمینی با کنجد بزارم بهتر نی؟؟؟

چرا خوشمزه تر هم هست یه نکته اگه اب مرغت کم بود ولی بدون لعاب یه قاشق نشاسته تو یکم اب قاطی کن بریز توش خوب میشه مزه هم نداره اگه غذات کم نصف قاشق به کسی هم نگو برنجتم که دم کشید اگه هنوز تا شام خیلی مونده بده یه قابلمه اب جوش کن زیرش هم کم باشه برنجت سرد نمیشه  ته دیگتم نمیسوزه راستی نشاسته واسع خورشت ها جواب میده هواست باشه لوندیا😁

چرا خوشمزه تر هم هست یه نکته اگه اب مرغت کم بود ولی بدون لعاب یه قاشق نشاسته تو یکم اب قاطی کن بریز ...

ببین این آب زیر قابلمه ته دیگ و شل نمیکنه فدات؟؟؟

عزیز این سیر و پیاز هویج و فلفل دلمه رو درشت بندازم ک آخر بردارم

پیاز حلقه حلقه یکی دوبنده انگشت فلفل دلمه سبز هویجتم حلقه سیر هم حلقه بعد که قابلمه اتو عوض کردی ینی غذا پخت مرغاتو بزار تو قابلمه دیگه اب مرغتم با سبد برنج صاف کن ابکش کن خیلی خوب میشه دوباره هم فلفل دلمه بزنی مزش عالی میشه اونجا وقت اضاف کردن زغفرون هست راستی ابلیمو هم بزار تو سفره اگه ترش میخورن خودت نزن یه وقت بد نشه بعدم که دیگه تزیین و ایناس موفق باشی 

ببین این آب زیر قابلمه ته دیگ و شل نمیکنه فدات؟؟؟

یه قابلمه بدون دسته رو اب کن جوش بیاد بعد زیرشو کم کن بعد قابلمه برنجو بزار بالاش نه عزیزم شل نمیکنه که هیچ مغز پختم میکنه خدا خیر مامانمو بده با التماس اینا از زیر زبونش کشیدم😁به فاکیل شوهرتم نگو به هیچ عنوان🤫😘