2777
2789

سخت گرفتی. من الان 3 هفته است ک با دوتا بچه هام خونه ام. کوچولوان. فقط شوهرم کاراشو بیرون انجام میده و میاد. حالا میگه امشب میخایم بریم خونه مامانم پاشو توام بیا.دلمون برای بچه ها شده ی ذره. اونم خونه بوده بیشتر.نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرو تو هر جمعی ممکنه ی تفر ناقل ویروس باشه

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 

نرو عزیزم....بشین خونه ات و بذار هرچی میخوان بگن...

منم شوهرم مجبوره بره سرکار...ولی خودم و دخترم همش خونه ایم...سخته...

ولی بهتره....ان شالله بخیر میگذره...باید هممون بمونیم خونه تا کمتر بشه به امید خدا و شرش کنده بشه

دخترم همه ی دنیای منه  
اونا همه بچه هاشون بالای 5 ساله. من فقط یساله دارم

خو چ ربطی داره

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 
نه میخان برن. گفت منم تو خونه چل شدم. دلمون برای بچهدها تنگ شده. چقدر سخت گرفتی

خوب اینا همون کسایی هستن که خدایی نکرده ، مبتلا میشن

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
خب میگن زیر 5 سال میگرن. 

ببین اگ خودت دلت میخواد بری برو دیگ واس چی تظر خواهی میکنی...