2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرشوهرم زنگ زده میگه وای چقدر تو...

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 31 پست
چکار کنم. خودمم خسته شدم. ولی جگع شب حداقل 10 12 نفر میشن. میدونم برم یکی بیاد بچم رو بوس کنه حرصم د ...

منم حوصلم سررفته بود باخواهرم قرارگذاشتیم رفتیم خونه مامانم ولی ماکلاهممون میشیم۶نفر

درورودی مامانم ضدعفونیمون کرد بعداجازه ورود داد😂😂😂

نه میخان برن. گفت منم تو خونه چل شدم. دلمون برای بچهدها تنگ شده. چقدر سخت گرفتی

منم همش خونه ام فقط کلا دوبار رفتم خونه مادرشوهرم اونم دیگه نمیرم می خوان ناراحتم بشن بشن

خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگ خودت دلت میخواد بری برو دیگ واس چی تظر خواهی میکنی...

نه. من اصلا دلم نمیخاد. من وسواسم. اگه خونه رفتارم رو ببینی. با این کرونا. ولی یک ساعت تمام اصرار کرد. 

منم حوصلم سررفته بود باخواهرم قرارگذاشتیم رفتیم خونه مامانم ولی ماکلاهممون میشیم۶نفر درورودی مامانم ...

من با خودشون مشکل ندارم. ببین مثلا اون یکی خواهر شوهرم پرستاره. اونجاست اونم. میگه خودش رعایت میکنه. یا برادر شوهرم اصلا اهل رعایت نیست. میاد بوسشون میکنه

نه. من اصلا دلم نمیخاد. من وسواسم. اگه خونه رفتارم رو ببینی. با این کرونا. ولی یک ساعت تمام اصرار کر ...

ببخشیدا ولی ب درک ک اصرار کرد..ـمیگی بچه ات کوچیکه اگ خودت مبتلا بشی چی میدونی اوتوقت بچه ات چقد سختی میکشه...بمون خونه بزار این بیماری بره من ۲اسفند تا الان بیرون در نیومدم

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 
منم حوصلم سررفته بود باخواهرم قرارگذاشتیم رفتیم خونه مامانم ولی ماکلاهممون میشیم۶نفر درورودی مامانم ...

منم راستش خونه پدرم و پدر شوهر م میریم... بابا م دم در با یه اسپری ضدعفونی وایساده بود😂😂

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
منم راستش خونه پدرم و پدر شوهر م میریم... بابا م دم در با یه اسپری ضدعفونی وایساده بود😂😂

من با اسپره و اینا مشکل ندارم. خودشون تمیزن. ولی ما توخونه شوهرم سرتا پا خودشو عوض میکنه. من نمیتونم اونجا ب همه بگم برید لباساتون رو عوض کنید. نمیدونم بخدا

من با خودشون مشکل ندارم. ببین مثلا اون یکی خواهر شوهرم پرستاره. اونجاست اونم. میگه خودش رعایت میکنه. ...

خواهرشوهرمنم پرستاره ولی من فاصلمو خیلی باهاش رعایت میکنم تویه ساختمون همیشه هم همومیبینیم