2777
2789
عنوان

قرنطینه موندن فقط مهم نیست

304 بازدید | 22 پست

سلام جایی خوندم که قرنطینه حوصله ندارم غذا بپزم‌همسرم هر شب از جای مطمئن میگیره میاره اخه عزیز من فعلا مطمئن ترین‌جا خونه خودتونه مثلا اگه یه مدت کوبیده نخوریم طوری میشه اگه خیلی هوس کردین خودتون تو خونه درست کنید یا اگه پیتزا نخوریم‌ چی تروخدا چرا سطحی رعایت میکنن یسریا این رفتار با مسافرت رفتن در یه عرضه لطفا از فروشگاه که میاید خریدا رو پارجه بذارین کارتنی ها ضدعفونی بشه شستنی ها شسته بشه بعدم سینکم ضدعفونی بشه لباس ها رو بخاری یا افتاب یا شسته بشه مواد فله ای نخرید لطفا گوشت چرخ کرده بیرون مرغ بیرون خورد نکنید بیاید اینجا بهم اطلاعات بدیم تا کمکی کردع باشیم تو این بحران

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ما دیشب خودمون جوجه زدیم نمیدونم خطر داره یا نه؟🥺

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن باباااا

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

عریز دلم هر چیزی تو مخیط خونه با رعایت بهداشت نوش جونتون منم دارم برا بچم پیراشکی درست میکنم چند روز پیش نون خونگی براش درست کردم الانم گندم خیسوندم خودم سمنو درست کنم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
گل گفتی ما قبل کرونا هم از بیرون چیزی نمی خوردیم

والا ماهم همه چیو خودمون درست میکنیم چه با کرونا چه بی کرونا 

وای خدا چه اسیر شدیما.....تیکه تیکتو برامون بیارن کروناااااااااا

حیف ک تیکه تیکه نمیشه از بس ریزه

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
عریز دلم هر چیزی تو مخیط خونه با رعایت بهداشت نوش جونتون منم دارم برا بچم پیراشکی درست میکنم چند روز ...

عزیزم بیرونم بخری با داغ شدن از بین میره تز الکی ندید.توخونه خودمون قرنطینه کردیم میخوای خودمونم داربزنیم

عریز دلم هر چیزی تو مخیط خونه با رعایت بهداشت نوش جونتون منم دارم برا بچم پیراشکی درست میکنم چند روز ...

افرین مامان زرنگ

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
عزیزم بیرونم بخری با داغ شدن از بین میره تز الکی ندید.توخونه خودمون قرنطینه کردیم میخوای خودمونم دار ...

باشه شما بخر بخور من حرفم با کسایی که رعایت میکنن اگه اون میزی که روش برا شما بسته بتدی میکنن ویروس روش باشه اگه ظرف غذا الوده باشه یه لحظه عمیق فکر کنید میفهمید الکی نیست که رستورانا خلوته 

عزیزم بیرونم بخری با داغ شدن از بین میره تز الکی ندید.توخونه خودمون قرنطینه کردیم میخوای خودمونم دار ...

نه عزیزم خونه بپزی بهتره که .مطمئنه 

افرین مامان زرنگ

بحث زرنگی نیست فقط به فکر سلامتی بچمم همین 

بحث زرنگی نیست فقط به فکر سلامتی بچمم همین 

میدونم عزیزم منم همینطور حتی روز اول مایحتاج خونه رو بره یه مدت تهیه کردم دیگه مغازه و فروشگاه نمیریم همه رم با الکل ضدعفونی کردم بعد گذاشتم یخچال البته به جز مرغ وگوشت