2777
2789
عنوان

سوزش بخیه ها بعد از سرکلاژ

3655 بازدید | 23 پست

سلاک بچها کسی هس سرکلاژ کرده باشه؟بیاد سوال دارم

من ۷روز پیش سرکلاژ کردم حالا ی سوزشی زیر شکمم دارم انگار از بخیه هاست .بعد امپول پرلوتون دکتر داد ننوشته چطوری استفاده کنم و قرص ازیترومایسین داده ک تو نت زدم برا بارداری خوب نیست ب شما دکتر چ دارویی داده؟ 

پرلوتون هفته ی بار تویه روز وی ساعت

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازی هم نترس بخور وقتی دکترداده یعنی منفعتش بیشتر از ضررش

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
شما سرکلاژ کردی؟ چندتا پرلوتون داد دکتر؟

ن حاملگی پر خطرداشتم تااخرش شیاف امپول وبخاطرعفونت قرص ازی

پس چرا حس سوزن سوزن دارم اون قسمت    

نترس بابا همه مثل هم نیستن