2777
2789

من قرصشو میخوردم اثر نداشت اما بهتره زودتر زایمان کنی 

هرچی دیرتر بشه ریسک مدفوع. هست من 40 هفته بودم پسرم مدفوع کرده بود

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرصشو میخوردم اثر نداشت اما بهتره زودتر زایمان کنی  هرچی دیرتر بشه ریسک مدفوع. هست من 40 هف ...

به منم اون هفته قرصشو داد خوردم گفت رحمت نرم شده یسانت باز شده  چکار کنم پس ؟

من قرصشو میخوردم اثر نداشت اما بهتره زودتر زایمان کنی  هرچی دیرتر بشه ریسک مدفوع. هست من 40 هف ...

آره منم بچه ام مدفوع کرده بود داشت خفه میشد اورژانسی بردنم اتاق عمل 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

بدن با بدن فرق میکنه ممکنه شروع شه

همون اسهال درد و القاع میکنه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
یعنی نخورم دیشب خوردم گلاب بروت اسهال کردم مردم تا صبح نخوابیدم ولی درد داشتم مثل درد پریودی 

نمیدونم برا منکه کاری نکرد آخرم بچه‌ ام مدفوع کرد داشت خفه میشد 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

عزیزم قطعا دکترت بی تجربه س..بهداشت به من راست گفت...گفت دکترا چون بیشتر تجربه زایمان سزارین رو دارن تجربشون توی روند زایمان طبیعی کمه.من دوماه آخر بارداریمو رفتم زیر نظر ماما...برخلاف دکتر شما گفت روغن کرچک شاید باعث شروع درد زایمان بشه ولی روند زایمان رو کند میکنه...و خیلی اذیت میشی..پیاده روی کن..پله بالا پایین کن...نزدیکی عمیق داشته باش..‌دوش آب گرم بگیر 

به منم اون هفته قرصشو داد خوردم گفت رحمت نرم شده یسانت باز شده  چکار کنم پس ؟

پیاده روی توی خونه بکن حموم گرم برو نزدیکی داشته باش

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
اگه بچه اولته که همیشه بچه اول دیرتر بدنیا میاد نگران نباش بچه منم خیلی دیربدنیا اومد اصلنم دردنداشت ...

دیرتر از وقتی که دکتر گفته بود زایمان کردید؟

من دکتر گفته ۱۴ اردیبهشت ولی سونو گفته ۹ اردیبهشت بهداشت هم زده ۱۷ اردیبهشت به نظرتون کدوم زمان زایمان میکنم؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اگه بچه اولته که همیشه بچه اول دیرتر بدنیا میاد نگران نباش بچه منم خیلی دیربدنیا اومد اصلنم دردنداشت ...

اره عزیزم بچه اولمه اخه میترسم از وقت زایمانم بگذر بچه تو شکمم مدفوع کنه