2777
2789
عنوان

امروز 16 مین روزیه که آمپول زدم

100 بازدید | 12 پست

سلام.امروز روز 16 که آمپولhcg زدم.ماه قبلم آمپول زدم و دقیقا روز 14مين روز بعد آمپول صبحش پریود شدم.به نظرشان تا چند روز احتمال پریود هست?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم که جواب دادی.انشالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری.منم ماه پیش دقیق 14 روز بعدش صبح زود پ ...

خواهش گلم فقط من ماه بعدش که هیچ دارویاآمپولی استفاده نکردم باردارشدم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
خداروشکر عزیزم.دکترم گفت اگه این ماهم نشد بیا تا عکس رنگی برات بنويسم😭

ان شالله همین ماه نی نی میادتودلت عزیزدلم

[QUOTE=127953328]ان شالله همین ماه نی نی میادتودلت عزیزدلم[/QUOTسلام عزیزم.بی بی چک زدم.به نظرت کاذب ...

وووای عزیزم نه فکرنکنم کاذب باشه ان شالله درست باشه اگه شرایطکرونانبودکاش میرفتی آزمایش ولی بارداری گلم

سلام عزیزم میشه علائماتو بگی چیا بود خداروشکر دیدم تایپکتو ک باردار شدی

من پنج روزه آمپول زدم خیلی حالت تهوع دارم نمیدونم چرا عوارض آمپوله؟دلدردم میشم با عرق سرد تخمدان چپمم تیرمیکشه بعضی وقتا شما چطور بودین؟؟؟

با هرکی مثه خودش 🌈