2777
2789
عنوان

به نظر از علائم کروناس؟

300 بازدید | 15 پست

دوستان من از علائمش فقط تنگی نفس دارم موقع خواب تنگ نفس میشم میترسم هر چیم زنگ میزنم4030 میگه نمیشه ارتباط برقرار کرد البته با گوشی رنگ میزنم دو هفته پیش سرما خورده بودم خوب شدم ولی الان یکی دو روزه از ناحیه سینم احساس سنگینی میکنم نمیدونم از علائمش یا برا وایتکس ایناس میترسم برم بیمارستان چون بدتره 

کاش آدم ها فقط اجازه داشتند یه چهره داشته باشند... 

بچه ها ج تاپيك منم بدين توروخدا

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترس و استرس ميشه... از شوينده هم ميشه ...

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

چون پیش پدر و مادرم و اونا سنشون بالاس میترسم یکم میگن گلومون درد میکنه دست و پام یخ میکنه میگم نکنه کرونا دارم ازم گرفتن 

منم شرایطم دقیقا عین اسی. سرماخوردم خوب شدم. 

2روزه موقع نفس کشیدن، یجوری ام باید یه نفس عمیق بکشم همین درهمین حد.انگار یه چیزی رو قفسه سینه سنگینه بنظرتون تنگی نفس اینجوری میشه؟ 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

وای منم چند روز پیش کل خونمون رو با وایتکس ضد عغونی کردم بعد قفسه سینم انگارسنگ گذاشته باشی روش نمیتونستم نفس بکشم 

سرم حس میکردم بزرگ شده

از چند نفر ک تب سنتی سرشون میشد پرسیدم گفتن وایتکس سرده شاید بدنت سرد شده پاشو اسفندو کندر دود کن بعدم گلاب اسپری کن تو خونتون 

همینکارو کردم خیلی بهتر شدم

الانم هیچیم نیس

شمام اینکارو بکنید ان شاالله ک خوب میشید

منم شرایطم دقیقا عین اسی. سرماخوردم خوب شدم.  2روزه موقع نفس کشیدن، یجوری ام باید یه نفس عمیق ...

دقیقا مثل من 

وای منم چند روز پیش کل خونمون رو با وایتکس ضد عغونی کردم بعد قفسه سینم انگارسنگ گذاشته باشی روش نمیت ...

🙏