2777
2789
عنوان

این چه قرنطینه ای آخه

188 بازدید | 15 پست

الان ۱۸روز میشه بیرون نرفتم 

حتی جراحی لاپاراسکوپی صفرا کرده بودم نرفتم دکتر بخیشو بکشه شوهرم تو خونه کشید 

ولی شوهرم باید بره سرکار نظامی 

وقتی میاد لباساشو عوض میکنه وسایلشو استریل میکنه دستاشو میشوره دستگیره هارو ...

میگفت همکارم ب چه شدت سرفه میکرد 

خوب اخه وقتی میگن قرنطینه هیچکس نباید بیرون بره چه فایده شوهرم اگه بگیره ماهم مبتلا میشیم ک 

نمیشه یجوری بشه هیچکسسسی بیرون نره

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا انقد جوونا و مردا تو خرج هستن واسه این اوضاعه گرونی نصفیشون خودشون میرن میگن نریم چی بخوریم نصف دیگشونم ک مجبورن برن اونا هم ک برن بیرون ب ما هم منتقل میشا

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

دقیقا.الان قرنطینه مفهومی نداره.شوهر منم راننده اتوبوسه.از صدنفرپول میگیره .بااینکه دستکش میپوشه و میاد خونه همه چیو اسپری میکنم اما به هرحال شغلش پرخطره.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
جدی؟حالشون چطوره؟علایمش چی بود؟

دوازده روز پیش تب ولرز شدید داشت سه روز طول کشید دکتر بهش گفت امفولانزاس.یک هفته بعدش باز بی حالی وتب خفیف گرفت رفت آزمایش خون مشکوک نشون داد سی تی اسکن رفت ریش مقداری التهاب نشون داد.ازسه روز پیش قرص از بیمارستان کرونایی ها گرفته هر دوازده ساعت تو خونه قرنطینه است تا چهارده روز باید باشه.براش دعا کنید لطفا انشالله همه مریضا زود خوب بشن من وخانوادمون دیگه داغون شدیم

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53