2777
2789

مال من خیلی خوب میشه بگم🙃

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نسوز بایه کم اب و چند تکه سیر وپیاز و ادویه میزارم بپزه و آبش جم بشه بعد سرخش میکنم میزارم کنار .

پیاز داغ میگیرم با پیاز زیاد .فلفل دلمه هم میزارم باهاش سرخ بشه ادویه میزنم .زیره هم خوشمزه ش  میکنه.بعد رب رقیق میریزم سرخ بشه ورنگش قشنگ شد مرغ رو میزارن یه کم با پیاز داغه بپزه.

کنارشم سیب زمینی میزارم

این نیز بگذرد  
اره

یه پیاز متوسطو چند تیکه میکنم با یه فلفل دلمه و روغن میریزم تو داخل تابه، مرغارو میچینم روش زیرشو کم میکنم تا یکم سرخ بشه

بعد میچرخونم طرف دیگه سرخ بشه

توی قابلمه سسشو درست میکنم، روغن، رب، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، اگه داشتی ادویه مرغ هم بزنی خوبه، یکم تفت میدم تا رب رنگ بده بعد چندتا دونه فلفل دلمه ای هم میریزم یکم آب میریزم جوش که اومد مرغارو میچینم داخلش یکم هویچ میریزم

یک ساعت آخر یکم زعفرون و ذرت و نخودفرنگی هم اصافه میکنم

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

من مرغ رو جدا میپزم به این صورت که اول آب میذارم جوش بیاد بعد مرغو میندازم داخلش 1 پیاز میندازم توش اگه فلفل دلمه داشتم 1 تیکه میندازم زعفرون و زنجبیل و نمک رو هم بعد از 1 ساعت میریزم بعد از نیم ساعت زیرشو خاموش میکنم توو 1 ظرف دیگه روغن و رب و آبلیمو و زعفرون و کمی نمک و بعد مرغ رو توش سرخ میکنم بعدش از همون آب مرغ خیلی کم میریزم توش درشو میذارم یکم آبش کشیده شه که مرغ هم خوب رنگ بگیره 

اره

اگه گوجه هم ریز رنده کنی و با روغن تفت بدی بعد رب و ادویه و... رو اضافه کنی هم خوب میشه آ

من دفعه اول اینجوری درست کردم تازه یک ماه بود ازدواج کرده بودم شوهر خواهرشوهرم خیلی شکموء و به غذا اهمیت میده انقد خوشش اومده بود رفته بود به مادرشوهرم گفته بود عروست آشپزیش خیلی خوبه، کسی که بتونه مرغو خوب دربیاره معلومه بقیه غذاهاشم خوبه🙃😁