یه پیاز متوسطو چند تیکه میکنم با یه فلفل دلمه و روغن میریزم تو داخل تابه، مرغارو میچینم روش زیرشو کم میکنم تا یکم سرخ بشه
بعد میچرخونم طرف دیگه سرخ بشه
توی قابلمه سسشو درست میکنم، روغن، رب، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، اگه داشتی ادویه مرغ هم بزنی خوبه، یکم تفت میدم تا رب رنگ بده بعد چندتا دونه فلفل دلمه ای هم میریزم یکم آب میریزم جوش که اومد مرغارو میچینم داخلش یکم هویچ میریزم
یک ساعت آخر یکم زعفرون و ذرت و نخودفرنگی هم اصافه میکنم