2777
2789
عنوان

اونايي كه عمل كردن بيان لطفا

86 بازدید | 16 پست

من امروز روز ششم كه جراحي كردم.ديروز رفتم تامپونارو كشيدم.امروز صبح اومدم با سرم شست و شو بدم احساس ميكنم جلوي بينيم يه چيزي هست.شايد گاز استريل يا يكم از تامپون شايدم لخته خوني چيزي باشه.نميدونم..كسي ميدونه ممكنه چي باشه؟؟ 

مامانم ميگه چيزي هم باشه با ٣،٤ بار شست و شو ميره و چيزي نيست...نگرانم يكم😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه طبیعیه نگران نباش با شستشو هر مخاط یا خون لخته شده باشه کم کم رفع میشه به احتمال زیاد ...

مرسي عزيزدلممممم..بابامم ميگه مال خود بينيته.من چون خيلي ادم جون دوستي هم هستم اصلا دست نميزنم بهش🤦🏻‍♀️😂ايشالا كه چيزي نباشه تا هفته بعد رفتم واسه گچ معاينه كنه...شما خودتم عمل كردي؟؟

مرسي عزيزدلممممم..بابامم ميگه مال خود بينيته.من چون خيلي ادم جون دوستي هم هستم اصلا دست نميزنم بهش🤦 ...

بله عمل کردم

پرستار چند تا بینی عملی هم بودم 

غلقش دستمه (شایدم قلق یا قلغ )  

الان داخل بینیت  ، اینقدر ورم داره که کیپ کیپه نگران نباش ، فقط شستشو بده ، هر چند یه مدت اصلا ...

نه اصلا كيپ نيست راحت نفس ميكشم و بينيم بازه نميدونم چرا يهو ترسيدم اينقدر...مرسي عزيزممم اروم شدم يكم🤦🏻‍♀️♥️

بله عمل کردم پرستار چند تا بینی عملی هم بودم  غلقش دستمه (شایدم قلق یا قلغ )    

خب پس...نميدوني من چه ادم جون دوستيم اصلا همششش استرس دارم.اصلا باورم نميشه رفتم زير تيغ جراحي..🤦🏻‍♀️😂پس ميگي عاديه اين چيزااا

مهمترین مرحله که بیهوشی بوده را سپری کردی

دكترم منو بيهوش نكرد.بي حسي موضعي بود و خواب مصنوعي يا همون خواب عميق...بعدشم من خودم از تخت عمل اومدم پايين..يعني عوارض اينا اصلا نداشتم خداروشكر واقعا خيلي زوده بخوام نظر بدم ولي احساس ميكنم دكتر خوبيه😂گچشو باز كنيم ببينيم چي ميشه😂

مبارکه باشه کجا عمل کردی؟هزینش چقدر شد؟ منم میخواسم عمل کنم شانسم خورد ب کرونا😑😑

مرسي عزيزم 

پيش صحراييان

١٠ تومن خودش گرفت ٢ تومن هزينه كلينيك بود كه جمعا شد ١٢ 

منم ٥ شنبه هفته پيش نه پيشش عمل كردم😂كاملا سرخوش 

٢ شنبه گفت بيا گچتو بردارم