2777
2789
عنوان

خانوما علائم بارداری کعی سراغتون اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 26 پست
علایمتو میگی ؟؟جوش زدی نزدی       موهای پات  زود زوددراومد؟؟رنگ ادارات

از غروب به بعد حالم بد میشد خواب و بیحوصلگی و احساس تنفر از غذا و بوی غذا تهوع احساس میکنم موهای بدنم ضخیم تر شده و زودتر درمیاد رنگ ادرارم متفاوته بستگی به آب بدن داره. ولی اکثرا زرده پررنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا ۸ هفتمه هیچ حس خواصی ندارم یه روز پر اشتهام‌یروز میل‌ندارم.....ادرارم مررنگ تر شده که فک‌کنم به متفورمین که میخورم مربوط چون قبلشم زرد پررنگ شده بود...دلم‌ترشی و شوری میخواد....تست هام انجام دادم کلم صورتی شد : شکمم گرمه، میگن‌سونوم سنو بیشتر از پریود نشون داد..نمک پاشیدن اینم پسر شد ولی مثلا حلقه دور نبضم‌ گرد چرخید...وایتکس ریختم‌کف‌کرد ولی تیره ترم شد

میگن این حالتها به پسر میخوره

واقعااا بتامم پایین بود آبجیم گفت پسر بتاش پایینه 

واسه من که فرقی نداره فقد سالم باشه😭

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
واقعااا بتامم پایین بود آبجیم گفت پسر بتاش پایینه  واسه من که فرقی نداره فقد سالم باشه😭

پس چرا ناراحتی اگه برات فرقیرنمیکنه 😁روز چندم بتات پایین بود وچند بود 

راستش منم کامل بلد نیستم که   خودم 4 روز بعد موعد 250 بود روز 7 که اول هفته ی 6 بشه شده 7900 جرات ندارم برم سونوی قلب 

تو ی این اوصاع انشاله فردا میرم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
پس چرا ناراحتی اگه برات فرقیرنمیکنه 😁روز چندم بتات پایین بود وچند بود  راستش منم کامل بلد نیس ...

ناراحت نیستم میترسم بیشتر 

هفته شیش۲۰۰ بود🤦 الان هشت هفتم رفتم سونو دادم قلبشم تشکیل شده خداروشکر، منم شنبه رفتم ،ماسک ودستکش حتما بپوش برو

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-