از غروب به بعد حالم بد میشد خواب و بیحوصلگی و احساس تنفر از غذا و بوی غذا تهوع احساس میکنم موهای بدنم ضخیم تر شده و زودتر درمیاد رنگ ادرارم متفاوته بستگی به آب بدن داره. ولی اکثرا زرده پررنگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تقریبا ۸ هفتمه هیچ حس خواصی ندارم یه روز پر اشتهامیروز میلندارم.....ادرارم مررنگ تر شده که فککنم به متفورمین که میخورم مربوط چون قبلشم زرد پررنگ شده بود...دلمترشی و شوری میخواد....تست هام انجام دادم کلم صورتی شد : شکمم گرمه، میگنسونوم سنو بیشتر از پریود نشون داد..نمک پاشیدن اینم پسر شد ولی مثلا حلقه دور نبضم گرد چرخید...وایتکس ریختمکفکرد ولی تیره ترم شد
یک هفته مونده به وقت پریودم دمای بدنم بشدت بالا رفته بود . علایم پریود رو داشتم اما سینه هام درد میکرد.2 روز هم مونده به پریودم بی بی چک گذاشتم مثبت شد .