2777
2789
عنوان

خیاطا بیان

61 بازدید | 7 پست

سلام عزیزانم

من به خاطر علاقه زیاد به خیاطی و داشتن بچه کوچیک خودم همینطوری از رو لباس میدوزم ولی خراب میشه گاهی.شماها هم تابلد بشید زیاد پارچه خراب کردید؟ فکر میکنم خنگم و نمیتونم😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره طول می کشه یاد بگیری ولی می تونی از طریق آموزش هایی که توفزای مجازی هست خیاطی رو یاد بگیری برو سایت زیباکده هضو شو مثل نی نی سایت اونجا کانال خیاطی داره آهو خانوم هر اشکالی داشته باشی رو از مبتدی مو به مو آموزش می ده

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚

شلوارک و شلوار رو خوب میدوزم شومیز دوختم ولی جالب نشد.از اونور مامانم بلده میگه بیار من برات بدوزم یاد بگیری ولی به نظرم مامانم بدوزه به اندازه ای که خودم تجربه کنم نمیشه

شلوارک و شلوار رو خوب میدوزم شومیز دوختم ولی جالب نشد.از اونور مامانم بلده میگه بیار من برات بدوزم ی ...

خب برو بهت یاد بده 

منم از بابام یاد گرفتم الانم بدون الگو میدوزم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨