2777
2789
عنوان

بارداری

408 بازدید | 71 پست

سلام صبح بخیر دوستان توروخدا هرکی میدونه بگه...چندماه باید اقدام کنیم تا بچه داربشم؟من اصلا اطلاع کافی ندارم چنددرصدممکنه تو ماه اولین اقدام ادم حامله باشه؟شماهابعدچندماه اقدام حامله شدین؟

تا ۱سال اگ مشکلی نداشته باشی میشی

دکتر رفتین؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۱سال اگ مشکلی نداشته باشی میشی دکتر رفتین؟

نه من ۴ماهه ازدواج کردم پریودامم نامنظمه همین ماه اقدام داشتیم البته یه هفته مونده به پریود اقدام کردم ولی بیبی گذاشتم منفی بود

من تو اقدام دوم هستم.ده روز مونده به پری خیلی حس مضخرفیه همه چیو به بارداری ربط میدم.لامصب همه جامم ...

واای دقیقا منم 😂😂😂کلا توی توهمم

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

فقط زمان تخمگ گذاریت پیدا کن اونموقع اقدام کن همین

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
نه من ۴ماهه ازدواج کردم پریودامم نامنظمه همین ماه اقدام داشتیم البته یه هفته مونده به پریود اقدام کر ...

عزیزم پریودت نامنظمه حتما برو دکتر احتمالا تنبلی تخمدان داری تا چند روز عقب جلو میشه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه من ۴ماهه ازدواج کردم پریودامم نامنظمه همین ماه اقدام داشتیم البته یه هفته مونده به پریود اقدام کر ...

یه هفته مونده به پریود که از لحاظ علمی نمیگیره.از شب ۱۱ تا ۲۲ سیکل یک شب در میون اقدام باید داشته باشی

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
من تو اقدام دوم هستم.ده روز مونده به پری خیلی حس مضخرفیه همه چیو به بارداری ربط میدم.لامصب همه جامم ...

من اولین اقدامم بود البته اینم بگم من یه هفته مونده به پریودم اقدام کردیم باید۱۶ام پری میشدم از۸ام اقدام کردیم هیچی هم بلدنیستم راجب اینکه چیکار کنم

باید مرتب اقدام داشته باشی یا روز تخمکگذاری رو مشخص کنی

چرا نا منظمه تنبلی داری؟

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه