2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو لگن آب و بتادین بشین و بعد با سشوار خشک کن و آنتی بیوتیک بخور 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

اروم بخیه ات رو فشار بده ببین ازش عفونت میاد بیرون یا نه

دست بزن ببین داغ هست یا نه

دکترمن محکم فشار میداد😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ورم کنه محل بخیه و سوزش  فک کنم اگه با آب صابون بشوری بهترین کاره و لباس زیرتو اتو بزنی و ...

۲۰روز زایمان ینی هنوز احتمالا خونریزی داره یا لک بینی داره کار ب اتو کردن نمیرسه 😄

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
عزیزم درد داشت برش زایمان طبیعی چقدر؟؟؟؟

اصلا برش رو نمیفهمی😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

تزریق واژینال عسل با اپلیکاتور

برای من برا عفونت جواب داده این روش. ی کار دیگ هم هست ک من کردم و سرعت جذب بخیه هام بالا رفت. عنبر نسا دود کردم دامن بلند پوشیدم و عنبر نسا رو گذاشتم توی ی ظرف با دامن ایستادم بالا سرش. دود عنبر نسا ب بدنم میخورد. عاااالی بود ینی. امروز دومین بخیه مم گره هاش افتاد و جذب شد. فقط مونده یدونه دیگ.... 

لایک نکنید اه