بچه ها به نظرتون اشتباهه كه بخاطر يك نفر كه هنوز هيچ رابطه اي هم بينمون شكل نگرفته (ولي سالهاست كه دوستاي عاليي هستيم) تا الان همه رو رد كردم كه حتي خيلي از دوستامم سر اين موضوع حرص ميخورن و حتي خودش هم ميدونه كه من دوستش دارم ولي خودشم ميگه من ادمي نيستم كه بشه روم حساب كرد! ولي هميشه مجبورم ميكنه به پيشرفت و حتي بخاطر اينكه در سال هاي اينده قراره بره فرانسه منو مايل به ياد گرفتن زبان فرانسه كرد گفت من برم حتما نيازت ميشه!ولي بخاطر كمك هايي كه در گذشته بهم كرده معبود وار قبولش دارم! به نظرتون اشتباهه تا الان نزديك بيست و خرده اي نفر رو رد كردم!اخه نميتونم قبول كنم كسي ديگه اي رو كنار خودم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید ببینی هدفت از رابطه چیه، اگه هدفت ازدواج و رابطه دائمه، بله اشتباهه چون داره مستقیم بهت میگه روش حساب نکن و اینکه این آدم به فکر اهداف خودشه و تو جایی توی آینده ش و اهدافش نداری اما اگه هدفت فقط دادن و گرفتن عشق و علاقه و آرامش و ترقیه نه اشتباه نیست تو با این آدم به خواستت میرسی.
عزيز دلمي كه من مشكلم خودمم كه تكليفم با خودم معلوم نيست😅
قربونت برم ک خانومی..ب هر حال ما دخترا باید بدونیم چطوری مخ بزنیم😉😉 اونم تو این مدت طولانی حتما وابستت شده و مطمئنا بت حس داره ولی شاید نمیتونه بگه...تو با ی کارایی اینا بش بفهمون دلبری کن...خلاصه ناز و ادا اینا😎😎
قربونت برم ک خانومی..ب هر حال ما دخترا باید بدونیم چطوری مخ بزنیم😉😉 اونم تو این مدت طولانی حتما وا ...
اگه با اين چيزا خر ميشد تا الان پنج تا زباني كه ياد گرفتم و دويست و نوزده جلد كتابي كه خوندم تا بتونم باهاش همكلام بشم و هزاران بيت شعر و تمامي سمفوني هاي موتزارت و بتهون و .... كه گوش دادم رو در نظر نگيرم ميشه گفت كاري نكردم😂😂