2777
2789
پس داشتید چون یه جا خوندم میگه اگه تهوع نباشه یعنی بچه درست رشد نمیکنه

ببخشید که میپرسم از کجا فهمیدین که مشکل از اسپرم شوهرتونه؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امردز راشتم سرچ میکردم ژل رویال و بزه موم برای باروری خانوما تقویت بدن خوبه،شما ها تا حالا استفاده ک ...

منم ژل رویال شنیدم که کلن برای بدن خوبه ولی استفاده نکردم نمیدونم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
یعنی میشه آخه دو هفتس هنوز از سقط قبلی ام میگذره

باید ازمایش بتا بدی چون میمونه تو بدن  برا همین مثبته  منم این اتفاق برام افتاد

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
باید ازمایش بتا بدی چون میمونه تو بدن  برا همین مثبته  منم این اتفاق برام افتاد

آخرین بار 67 بود بتا الان باید چند باشه؟

آخه دردهای زیر شکم و کمر تهوع بعد دوهفته یکهو باز شروع شده از چیه

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂
آخرین بار 67 بود بتا الان باید چند باشه؟ آخه دردهای زیر شکم و کمر تهوع بعد دوهفته یکهو باز شروع شده ...

شما قرص اهن دکتر بهت داده؟؟ اگه ب سلامتی باردار باشه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟

راسی ان شا الله باردار بودی حتما استراحت کن و رابطه جنسی هم نداشته باش،ان شا الله ۳ماهه اول رد بشه خیالت راحت میشه

💔Ί Ħฮŧє Ǖ✌️ Ί ℓơvє U 💔I hate that I love u
شما قرص اهن دکتر بهت داده؟؟ اگه ب سلامتی باردار باشه مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟ راسی ان شا الله باردار ب ...

آره میخوردم قرص اهن

دکترم خودش گفت پاک شدی اقدام کن

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂