2777
2789
ای وای چند ماهگی؟ شوهرم کم تحرکی اسپرم داشت منم بعد از ۳ سال ۲ ماه بعد از عکس رنگی به زور قرص و امپ ...

قلب تشکیل نمیشد 

سقط میشد 

انشالله به زودی مامان میشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه ماه پیش کورتاژ شدم. کاش دلیلشو میفهمیدم خییییلی ناراحتم. لطفا از تجربه هاتون بگین...

منم ۲ هفته پیش؛( من نه درد نه خون ریزی داشتم وقت دکترم بود که رفتم خودش نگاه کرد گفت برو زود سونو رفتم گفت ۱هفته اینا پیش قلبش واستاده اما زمان دقیقشو نمیشه گفت شاید کمنر از سک هفته ولی نه درد نه خون ریزی داشتم!

از اولم‌که تحوع نداشتم پرسید قطع شده تهوت گفتم نداشتم..

اومدم قرص داد نیافتاد صبحش کورتاژ شدم؛(

پارسال توی ۶ هفتگی رشدش متوقف شد 

اصلا وحشتناک بود ، حال روحی داغون

الان باردارم و تا الان که ۱۶ هفته ام بارداری بی خطری داشتم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم ۲ هفته پیش؛( من نه درد نه خون ریزی داشتم وقت دکترم بود که رفتم خودش نگاه کرد گفت برو زود سونو رف ...

منم توی ۱۲ هفتگی فهمیدم که ۸ هفته قلبش وایساده ولی نه خونریزی داشتم نه هیچی که بفهمم. خیلی ناراحتم. خیلی

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
پارسال توی ۶ هفتگی رشدش متوقف شد  اصلا وحشتناک بود ، حال روحی داغون الان باردارم و تا الان که ...

خدا براتون نگه داره اولا راحته من ۱۱ هفته بودم.. چرا ۱سال صبر کردید؟ یا اقدام میکردید نمیشد؟

قسمت نبوده گلم  من دوتا سقط داشتم ۸ هفته کورتاژ شدم ویه ۲۷ هفته تو شکمم مرده بود  بعد از اون دوتا بچه سالم به دنیا آوردم خداروشکر

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
منم توی ۱۲ هفتگی فهمیدم که ۸ هفته قلبش وایساده ولی نه خونریزی داشتم نه هیچی که بفهمم. خیلی ناراحتم. ...

مثل من دیگه! ولی دکترم گفت نمیشه گفت ۸هفته چون جنین هر روز که میگذره از ایست قلبیش ابش کشیده میشه و کوچیکتر میشه! فردا بری سونو میگه ۷ هفته ایستاده!

پارسال توی ۶ هفتگی رشدش متوقف شد  اصلا وحشتناک بود ، حال روحی داغون الان باردارم و تا الان که ...

خدا روشکر که الان باردارین. انشااله به سلامتی دنیا بیاد. شما ازمایش خاصی انجام دادین برای بارداریتون؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
قسمت نبوده گلم  من دوتا سقط داشتم ۸ هفته کورتاژ شدم ویه ۲۷ هفته تو شکمم مرده بود  بعد از ا ...

میسه بگین دلیل سقطهاتون رو فهمیدین چی بوده؟؟؟؟

خدا براتون نگه داره اولا راحته من ۱۱ هفته بودم.. چرا ۱سال صبر کردید؟ یا اقدام میکردید نمیشد؟

انشالله که به زودی باردار میشی 

یکسال نتونستم به یه بچه ی دیگه فکر کنم ترس سقط قبلی رو هنوز داشتم 

حتی تا غربالگری اولم امیدی به این بارداریم نداشتم

فقط گفتم خدایا هر چی خودت صلاح میدونی من دیگه مثل قبل دل نمیبندم که اون همه عذاب بکشم

بعد دو سه ماه اقدام باردار شدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.