2777
2789
عنوان

همه ی خانم ها میشه بیاین کمک من😖

1207 بازدید | 173 پست

سلام عزیزای دلم

دارم دیوانه میشم خانما، لطفا همتون کمکم کنید☹😢

من یه مادرشوهر و برادرشوهر مجرد دارم که اهل شهرستان هستن اما تهران زندگی میکنن، اما خیلی افکار قدیمی دارن،پسرم چهار ماهه هستش، از الان دارن میگن این پسر ماس، خونش به ما میکشه و.....از الان میگن یادش میدیم فقط دعوا کنه و داد بزنه😢 مادرشوهرمم دائم میگه من مادرشم باااید بهم بگه مامانی جووون،بزرگ میشه میفهمه فقط ما خوبیم😖😢 

شوهرمم هر چقدر طرف من هست دیگه جواب نمیده،بعضی اوقات میمونه تو رودربایستی

شماها بگین چیکار کنم☹ چطور فقط خودم تربیتش کنم،چیکار کنم همش به سمت اونا کشیده نشه، 

میترسم یه روزی اونا رو بیشتر دوست داشته باشه، به خدا که دارم دق میکنم...😭😭😭

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد رفت و آمد نکن باهاشون خونتون جای دورتر از اونا بگیر حتی شده یه شهر دیگه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

نترس اونا اینجوری میگن حرص بخوری توام به خنده بهشون بگو بچه منو باباشه ب ما میکشه 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

خب نوه شه ذوق داره

مبادا ناراحتش کنیا

اون بچه تو دامن شما بزرگ میشه نه اونا پس بیخود نگران نباش

هیچ پسری مادر مهربونشو رها نمیکنه هیچچچ

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
برو یه چیزی بگیر دهنشونو ببند

مثلا چی؟ هر روز دارم گریه میکنم از دستشون دیگه😢

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
نباید بذاری زیاد با اونا تنها باشه و بهشون عادت کنه  بیشتر پیش خانواده خودت بذار تا با اونا را ...

نمیذارن، برادرشوهر مجردم دائم تا قبل این کرونا هیییی میومد دنبالش،تازه از الان میگه کرونا رفت بچه پیش من میاد فقط، به زور میگفت بریم خونه اونا بمونیم تا قرنطینه تموم شه!!!

زیاد رفت و آمد نکن باهاشون خونتون جای دورتر از اونا بگیر حتی شده یه شهر دیگه

اینا خیییلی اهل رفت و امدن، هر جای دنیام باشم میان یه هفته یه هفته میمونن😞

خب اجازه نده ببرنش عزیزم رفت و آمدتو کم کن خونتم جای دوری بگیر

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤