2777
2789

سلام این چرخ خیاطی مسافرتی رو خریدم میزنم گوگل چیزی متوجه نمیشم همش اینگلسیِ 

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون منگنه خودمونه

ظاهرش منگه اس 

میزنم گوگل فیلمش میاد راحت میدوزه 

ولی من نتونستم راه بندازمش

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
لباس و بزار زیر سوزن و تند تند باز و بستش کن 

عزیزم نمیدونم نخ رو کجاها نصب کنم

چقد خریدید

من گرون خریدم گوگل ارزون تر هم هست😤 این بدرد نمیخوره یکی دیگه هست باتری خور هست 

اون خوبه

من با هزینه پس ۲۲/۸۰۰ پرداخت کردم

سوال من اینه خانومایی که ناخونای بلند دارن توی دستشویی چطوری خودشونو میشورن؟ من دوس دارم بلند کنم‌ول ...

😁😁😁

به راختی

من ۱۰ سال پیش داشتم الان نخ کردنش یادم نیست توش حتما نوشته

اینگلسی نوشته بلد نیستم

نه خدایبش چطوری؟ مال من یکم‌بلند میشه همه جام‌زخم و ریلی میشه

سوهان میکشم 

سعی میکنم گرد کنم ک تیز نباشه

سوال من اینه خانومایی که ناخونای بلند دارن توی دستشویی چطوری خودشونو میشورن؟ من دوس دارم بلند کنم‌ول ...

اولن که ناخن بلند کثیفیه

دومن که با داشتن ناخن بلند دوره ی پریودی سخت میگذره

سومن اونا فشار شلنگ رو زیاد میکنن با شلنگ خودشونو میشورن اصلا به اونجاشون دست نمیزنن😂😂😂😂😂