2777
2789
عنوان

هفته 24 بارداری

5303 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من آخرین سونو ک رفتم هفته 19 بود ک برای آنومالی رفتم. بعدش دکترم برای این ماه نوبت داد ک هنوز از مسافرت خارج از کشور برنگشته. 

شنیدم بین هفته 24 تا 28 باید تست تحمل گلوکز داد. الان ک نتونستم برم پیش دکتر دیگه کار دیگه ای هست ک باید انجام بشه یا سونوگرافی چیزی؟ 

الانم یک ماه کلسیم و فیفول خوردم. قرصام داره تموم میشه. بازم همینا رو بگیرم یا نه؟ 

اینم بگم دکترم شماره تماس از خودش بهم نداده... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته۲۴هستم بخاطر شرایط پیش اومده همون داروهارو گرفتم

ویتامین د۳روزی یکی

فروفورت گاین

کلسیم

و دوروزی یدونه پریناتال

گلوکزو هم هفته ۲۶ یا۲۸میرم تا اونموقع امید هست شرایط بهتر شه

سونو هم نداری دیگ تا هفته سی ببعد سونو وزن

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

منم با شمام فعلا سونوگرافی مهمی نیس دکتر من 28 هفته باز سونو مینویسه درمورد مکمل‌ها هم همونطور باید تا آخر بارداری ادامه بدی تست گلوکز من تا 28 هفته صبر میکنم ب امید اینکه اوضاع بهتربشه انشالا 

خدایا شکرت 🤗
منم با شمام فعلا سونوگرافی مهمی نیس دکتر من 28 هفته باز سونو مینویسه درمورد مکمل‌ها هم همونطور باید ...

ببخشید جدیدا ویزیت رفتین؟ دکتر فعلا آزمایشو ننوشت؟ 

کلسیم و فیفول رو پیش یه دکتر دیگه رفتم برام نوشت چون دکتر خودم گفت برای دیدن سونو آنومالی نیستم و ببرمش پیش کسی دیگه. 

ویتامین د هم این یکی برام ننوشت. فقط کلسیم و اهن

ببخشید جدیدا ویزیت رفتین؟ دکتر فعلا آزمایشو ننوشت؟ 

من نه جدیدا جرات نکردم برم فعلا تا حد امکان پامو بیرون نمیذارم بخصوص ک امشب خانمای باردار رو تو گروه پر خطر اعلام کرد 

سونو 28 هفته ک گفتم برا وزنگیری جنین مینویسه سر بارداری قبلم یادمه حالا بعدترم بری مهم نیس 

خدایا شکرت 🤗