2777
2789
عنوان

فروشگاه رفاه

99 بازدید | 5 پست

از یه طرف میگن جاهای شلوغ نرید مخصوصا پارک ها و فروشگاهه از اون طرف تبلغ میکنن واسه تخفیفات رفاه خرید عیدو این چیزا.. واقعا تو این وضعیتم از سودشون نمیگذرن؟؟ به چه قیمتی بدبخت کردن مردم از مرد و زن و بچه ها 

عزیزم مایحتاج زندگی رو که باید بخریم بلخره

رب و ماکارونی تایدو شامپو و... 

تو قرنطینه ایم تو قحطی که نباید باشیم

یچیزی باید باشه درست کنیم بخوریم زنده بمونیم

اوناهم تخفیف گذاشتن چی ازین بهتر

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مایحتاج زندگی رو که باید بخریم بلخره رب و ماکارونی تایدو شامپو و...  تو قرنطینه ایم تو ...

حالا تا دو ماه جنس تخفیف دار نخرید تو شلوغی نرید چی میشه مگه  من کاری به تخفیف و ایناش ندارم من دارم راجب ازدحام جمعیتی که قراره بره اونجا حرف میزنم

به خدا همه مردم تو خونشون واسه یه ماه آذوقه دارن که احتیاجی نداشته باشن برن بیرون واسه خرید

شاید شما اینجوری باشین، جنس انبار کنین ولی ما حقوقمون کفاف نمیده سالانه جنس احتکار کنیم

ماهانه میخریم

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗