2777
2789

من برنامه م کتاب خوندنه،   

چند تا شیشه سس هم دارم، میخوام روشون نقاشی کنم،  

خاطرات این روزای کرونایی رو هم برای بچه م مینویسم،   

شما چی؟ 

کتاب خوب معرفی کنید

فیلم خوب

کار هنری

سرگرمی... 

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد

هیچی شام میزارم با کارای خونه بقیه تایم هم زل میزن ب در و دبوار و سکوت خونه تا ۱۱ شب همسرم بیاد خونه ، دوباره از ۸ صبح فردا هم مثه دیروز

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی شام میزارم با کارای خونه بقیه تایم هم زل میزن ب در و دبوار و سکوت خونه تا ۱۱ شب همسرم بیاد خونه ...

خب یه کاری شروع کن حوصله ت سر نره

کار هنری، علمی،... 

فیلم که یه سلیقه شخصیه 

کتاب من الان دارم کتاب سرنخ زندگی را بدست بگسر از وین دایر میخونم روانشناسی و جالبه 

کارهنری هم نقاشی با آبرنگ حس خوبی میده اینروزا و پازل درست کردنم دوست دارم ولی باز حوصلم خیلی سر میره نمیددنم چیکار کنم؟!

منم با فیلم‌ک‌کتاب دارم زمانمو‌پر میکنم کتابی که خودم الان دارم‌میخونم جنایت و مکافاته فیلم‌خوبم ک ...

دیگران رو چند بار دیدم 

انگل رو نه 

خب یه کاری شروع کن حوصله ت سر نره کار هنری، علمی،... 

ن استعداد دارم ن چیزی از دستم برمیاد 

رولت خامه ایی درست کردم خراب شد 😫 مثلا میخواستم کاری کنم 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
براشون شعر و کتاب بخون

حوصله ندارم اصلا 

ولی معلم دخترم براشون گروه زده درس میده

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج