2777
2789
عنوان

جدا شدم

276 بازدید | 16 پست

بچه ها خانوادش راضی نمیشدن

مام قصدمون رفتن بود میگفتم این اختلاف فرهنگی و طبقاتی و.. مهم نیست چون ما میریم و باهم مچ هستیم

صدبار حرف زدم صدبار رفتم و برگشتم و خودمو خورد کردم، هیچ تلاشی نمیکنه بیخیال بیخیال شده

امشب گفتم چرا کاری نمیکنی گفت من هر کاری بوده کردم گفتم کم گذاشتی

من خاستگار خوب دارم چرا سر زندگیم قمار میکنی

خاستگاری اومدن بچه ها صیغه ایم

گفتم نمیدونم چی بشه راضی بشن یا نه

گفتم تمومه

گفت باشه 

ینی خستم انقد تلاش کردم و غرورمو خورد کردم

شاید تقصیر منه که برمیگردم

ولی قلبا دوستم داره و پرتلاش و کاریه

چرا اینجوریه؟ یچیز بگین قوت قلب بگیرم

خاستگار دارم خیلی خوبن ولی خر این شدم

با خاستگارای دیگه ام زندگی مرفه دارم مسلما

جات بودم قیدشو میزدم ب یکی ازخواستگارای خوبم جواب می دادم زندگیم و  میساختم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

وقتی تلاشی نمیکنه بزارش کنار.آینده ات را خراب نکن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خر این شدم متاسفانه، چشم بقیه رو نمیبینه، چه کنم؟

کارت اشتباهه داری زندگیتو بادستای خودت نابود میکنی 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
با خواستگارای دیگت زندگی مرفهی داری بیشک... ولی قلبت ک پیش این آقاست چی؟؟ تکلیف اون چی میشه؟؟

مشکل همینه، اینم تلاش نمیکنه

همش زمان باید بگذره

گیرم دوسال دیگه برگشت مثل امروز گفت نمیتونم و تلاشامو کردم

چطور انقد راحت از من مایه میزاره

بخاطر خریت خودمه

هنوز گرمی، آدم یک جوجه هم بیاره خانه بهش عادت میکنه، چه برسه به خواستگارت که کلی براش احساس گذاشتی، اصلا به حست توجهی نکن، عاقلانه رفتار کن، مجبورم نیستی سریع به خواستگارای دیگه هم جواب بدی. کلا کات کن، هر چی که اونو یادت میندازه بذار کنار، بعد یک مدت همه چیز رو که فراموش می کنی، کافیه یک آدم خوب هم سر راهت قرار بگیره، خودت میگی خداروشکر که با اون قبلی بهم زدم، من از این موردها دور رو برم زیاد دیدم،  مطمن باش کار درستی کردی. فقط قوی باش.

به نظرمن الان بهترموقعیته،من یکسال ونیمه ازدواج کردم همش بهش فرصت جبران اشتباه میدادم ولی الان پشیمونم وراه جداییم خیلی سخته

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
به نظرمن الان بهترموقعیته،من یکسال ونیمه ازدواج کردم همش بهش فرصت جبران اشتباه میدادم ولی الان پشیمو ...

اخه باورت نمیشه با اون شدت حدت اومد جلو

تافهمید دوسش دارم و خانوادش بشدت طایفه ای مخالفن جا زد

دل من چی

میگم جداشم سختی بکشم شیش ماه دیگه اومد چیکار کنم

همش چشم انتظارشم

با این باید از خط فقر شروع میکردم ولی خاستگارای دیگه ام داران ولی من دلم رضا نیس، مردی میخام که فمنیست باشه نمیتونم زن خونه باشم

مشکل همینه، اینم تلاش نمیکنه همش زمان باید بگذره گیرم دوسال دیگه برگشت مثل امروز گفت نمیتونم و تلا ...

نمیدونم‌چی بگم

ماتوموقعیت شمانیستیم

ولی بااین حال بهتره عجولانه تصمیم نگیری

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...