2777
2789
عنوان

خرید عید😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قراره عیددیدنی هم برید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من روز زن همرو خریدم خداروشکر انشاالله ک عید ریشه کن شه دور هم باشیم 

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

من 20سالمه ولی لباسای میتیونی تنم میکنم و مث شما عاشق همینکارام😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من قبل کرونا مانتو و شال خریدم با تونیک وشلوار برای خونه بلوز شلوار خونگی..

واسه پسرمم دوتا شلوار ی تیشرت ی پزرهن وکت خریدم با جوراب کفش وغیره موند لباس خونگیم دو دست خریدم واسه مهمونی 

الان دیگه عید نیس دلم میسوزه

چقدر پول خرج کردم نمیشه رفت جایی ونمیشه ادامه خریدارو کرد..

لباسای بچم کوچیک میشه😭😭😭😭

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

😒😒😒😒😒😒😒😒😒