hadis_bano30 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 598 عنوان وزن گرفتن 192 بازدید | 26 پست کسی میدونه چه شیر خشکی بگیریم تا بچه وزن بگیره من تو هفت ماهم شکمم ریزه میخوام تپل باشه چون خطر زایمان زودرس دارم دردامم شروع شده 💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠 1398/12/19 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 هفته چندی؟تو سونو وزنش چقد بوده ب اندازه شکم خیلی ربط نداره بچه هم بخواد وزن بگیره میگیره نخواد بگیره هم هر مدل شیرخشکی بدی بی فایده س عین دختر من
hadis_bano30 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 598 هفته چندی؟ تو سونو وزنش چقد بوده ب اندازه شکم خیلی ربط نداره بچه هم بخواد وزن بگیر ... هفته ۲۹ پس فردا میشم ۳۰ اخه وقتی ب پهلو میخوابم میاد یطرف همش فکر میکنم خیلی کوچولوعه اخه اندازه یه نارنگی کوچولو قلمبه میشه همونجام لگد میززنه شاید باورت نشه ولی تاالان هیچ دکتری وزن بچمو بهم نگفته گفتن ماه اخر میگیم یعنی سونو رفتم گفتم گفت الان مشخص نیست :/ 💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
hadis_bano30 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 598 والا دخترمنمنارس هستش شیرخشک میدم بالامیاره نه برا خودم میخوام 💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 نه برا خودم میخوام خودت لیدی میل بخور سونو بین ۲۸ تا ۳۲ هفته باید بری ک سونو وزن هست سونو رو تو مطب دکتر نرو تو مرکز سنوگرافی بگو ک هم گزارش بهت بدن هم دقیق تره خودت چقد وزن اضافه کردی
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 هفته ۲۹ پس فردا میشم ۳۰ اخه وقتی ب پهلو میخوابم میاد یطرف همش فکر میکنم خیلی کوچولوعه اخه اند ... چرت گفتن بهت ت. همین هفته ۲۸ تا ۳۲ حتما باید یه سونو وزن بری و خیلی هم مهمه
hadis_bano30 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 598 چرت گفتن بهت ت. همین هفته ۲۸ تا ۳۲ حتما باید یه سونو وزن بری و خیلی هم مهمه من نگرانم ریز باشه موعد سزارینمم ۳۷ هفتس بخاطر عفونتام و کلیم 💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
hadis_bano30 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 598 خودت لیدی میل بخور سونو بین ۲۸ تا ۳۲ هفته باید بری ک سونو وزن هست سونو رو تو مطب دکتر ... والا تو مرکز سونوگرافی بودم که گفت الان نه البته هفته ۲۶ بودم خودمم که اصلا دکترم از ماه اول وزنمو چک نکرد بفهمم چقدر وزن اضاف کردم ولی دردایه زایمان دارم 💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 من نگرانم ریز باشه موعد سزارینمم ۳۷ هفتس بخاطر عفونتام و کلیم خب همین دیگه برا همین تو این هفته میفرستن سونو وزن که اگه ریز هست یا مسکل داره پیگیری بشه و زمان از دست نره دکترت خیلی سهل انگاره ک میگه وزن ماه اخر درسته بچه ماه اخر وزنگیریش بیشتره ولی از الان مهمه
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 والا تو مرکز سونوگرافی بودم که گفت الان نه البته هفته ۲۶ بودم خودمم که اصلا دکترم از ماه اول وزنمو چ ... عکس سونوت رو داری؟غیر ممکنه وزن نزنن تو سونو از هفته ۱۸ ب بعد حتما وزن رو میزنن تو برگه سونو
hadis_bano30 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 598 عکس سونوت رو داری؟ غیر ممکنه وزن نزنن تو سونو از هفته ۱۸ ب بعد حتما وزن رو میزنن تو برگه سون ... الان میزارم عکس اخریشو 💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 من نگرانم ریز باشه موعد سزارینمم ۳۷ هفتس بخاطر عفونتام و کلیم برا عفونتت سفکسیم نخوردی؟
hadis_bano30 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 598 عکس سونوت رو داری؟ غیر ممکنه وزن نزنن تو سونو از هفته ۱۸ ب بعد حتما وزن رو میزنن تو برگه سون ... 💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠