2777
2789
عنوان

حامله ها بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 44 پست
چه طاقتي داري عزيزم

هنوز کسی هم خبر نداره جز خودم شوهرم.ازبس که ویارم بده همش حالت تعوع دارم دلم نمیخاد برم ازمایش سنو یکی هم از ویروس میترسم یه پسر ۴ ساله هم دارم کسی نگهش نمیداره برم

من تازه باردار شدم شنبه رفتم سونو گفت6 هفته و دو روز

يعني من الان 4هفتمه.که تا 5فروردين ميشم 7يا 6

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز کسی هم خبر نداره جز خودم شوهرم.ازبس که ویارم بده همش حالت تعوع دارم دلم نمیخاد برم ازمایش سنو ی ...

نترس عزيزم اژ ويروس هرچقدرم بترسي،بدتره بيخيال باش

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
چه بی خیالی عزیزم ... خب چند هفته قبل کجا بودی که نرفتی 

خب الان چند هفته بیشتره که بحث کرونا اومده.بعد اینکه ویارم خیلی بده همش بیحال افتادم هیچیم نمیتونم بخورم واقعا سختمه برم

کسی نیست ببرتم😫مامانم بچمو نگه نمیداره برم.دیگه فعلا نرفتم

اها اشکال نداره عزيزم.فقط ويتامين اينا تو بخور

خب الان چند هفته بیشتره که بحث کرونا اومده.بعد اینکه ویارم خیلی بده همش بیحال افتادم هیچیم نمیتونم ب ...

دیگه ویار سخت تر از من نداری که من اب میخورم بال میارم الان سرم وصل کردم تو خونه .دکترم زنگ زدم گف بخر بزن کرونا دو هفته اس  میشد بری یه ذره تنبلی و بی خیال دیگه بذار ان تی برو

هعی
دیگه ویار سخت تر از من نداری که من اب میخورم بال میارم الان سرم وصل کردم تو خونه .دکترم زنگ زدم گف ب ...

بخدا ویارم شاید ازشماهم سخت تره الان صبح تاحالاهیچی نخوردم ابم میخورم بالا میارم.هیچ دادرسی هم نیست یه چیزی واسم درست کنه یه چیزی تا میدم بچم بخوره جونم بالا میاد ده بار میدوم بالا میارم

من آخرین پریودم پنج بهمن بود باید حساب کنی جنین که انتقال دادند چند روزه بوده و از سه اسفند حساب کنی

جنينم فريز بوده.مجبورم صبرکنم برم دکتر بهم بگه

چ ویتامینی باید بخورم؟من فقط فولیک اسید میخورم.

حالا بري دکتر شايد بهت ويتاميني چيزي بده.