2777
2789
عنوان

گرسنگی نوزاد

770 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

دختر من ۲ ماهشه و شیرخشک ببلاک ای ار میخوره منتهی دکتر بهم گفت تا ۶ ماه کامل هر دو ساعت فقط ۴۵ سی سی بهش بدم اما وقتی شیشه شیر و که تموم میشه از دهنش درمیارم هنوز دهنش بازه و دنبال شیشه میچرخه و گریه میکنه آیا هنوز گشنه است یا فقط به طور غریزی میخواد مک بزنه ؟؟ چون یکی بهم گفت بچه با مک زدن آرامش میگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گفته اینقدر بدین ؟ به نظرم گرسنه اس بچه ...این مقدار حیلی کمه‌ها

گفتش رفلاکس میگیره بیشتر بدی 

اتفاقا به دکتر گفتم این بچه تا ۶ ماه نباید رشد کنه مگه میشه تا اون موقع فقط ۴۵ تا بدم بخوره بچه همش دهنش بازه گفت این دیگه مشکل شماست که به دهن باز میگی گرسنگی 😔😐

دکتر چرا گفته ۴۵ تا به نطرم خیلی کمه

گفتش رفلاکس میگیره بیشتر بدی 

اتفاقا به دکتر گفتم این بچه تا ۶ ماه نباید رشد کنه مگه میشه تا اون موقع فقط ۴۵ تا بدم بخوره بچه همش دهنش بازه گفت این دیگه مشکل شماست که به دهن باز میگی گرسنگی 😔😐

اگه بخاطر رفلاکس گفته

پسر من خدای رفلاکس 

هر دکتر یک چیز میگه

اما به نطرم انقدری بده سیر بشه بعد بلافاصله نخوابه سرش بالا باشه یک یکربع ۲۰ دقیقه اروع بگیر 

طفلک گناه داره

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

برو یه دکتر دیگه ...ندیدم تا حالا کسی به این دلیل کم شیر بده نهایت شیرخشک مخصوص بچه های رفلاکسی ام هس انگار ...یهرسری کارا باید انجام بدی مثل اینکه  شیب دار بزاریش همیشه یا بعد شیر نخوابونیش فوری یا شربت داره نمیدونم والا .

برو یه دکتر دیگه ...ندیدم تا حالا کسی به این دلیل کم شیر بده نهایت شیرخشک مخصوص بچه های رفلاکسی ام ه ...

همین ببلاک ای ار مخصوص بازگشت محتویات معده ست شربت رانیتیدن هم میدم شیب دار هم میذارمش رفلاکس خفیف داده اما اصلا اذیت نمیکنه چون من خیلی مراقبم نمیذارم شیر بالا بیاره 

اره اتفاقا ۲۰ دقیقه عمود نگه ش میدارم بعد شید دادن  شما به پسرتون چقدر میدید ؟؟

من الان پسرم ۱۸ ماهشه قبل خواب ۲۱۰ تا میدم نیم ساعت بازی میکنه و میخوابونم اما هم اندازه بچه شما بود ۶۰ تا ۹۰ تا

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.