2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی دوستان بیاین

68 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها     من خاهرم دهم این ماه پریود شده بود  بعد شونزدهم رابطه خطرناک داشت   ترسیده بود  رفت قرص اورژانسی خورد    الان یکم میترسه  چون از پریودیش دوروز گذشته بود بعد این پریودیاش چهار روزستت  بنظرتون خیلی ضرر داره ؟   

ضرر که آره خیلی  ولی جدای ا به قرص ها خیلی نمیسه اعتماد کرد میگن دوز شو کم کردن. خیلی ها دیدم ...

اخه روز تخمک‌گذاریشم نبود   روز ۶ پریودیش بود  ولی خون ریزی الان اتفاق بیوفته  دیگه بارداری نداره  داره؟البته سینه هاش درد میکنه ی ذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بعد رابطه تا قبل هفتاد و دوساعت قرص اورژانسی خورده پس هیچی نمیشه و حتی به خاطر استرسش ممکنه دیرت ...

ن استرس از این داره ک روز شش پریودیش قرص خورده  میگه تو یه ماه دوبار پریود میشه    بعد شش روز باید خونریزی اتفاق بیوفته؟ن قبل هفتاد ساعت خورد یک ساعت بعد دابطع