2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اره عزیزم من سیکل هام منظم۲۷روزس تازه بعد۱۰روزگذشتن ازموعدم بی بی وازمایش مثبت شد دکترگف لقاح اخرای سیکلت انجام شده هیچ علایمی هم نداشتم یکم تکررادرارفقط

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
سلام اره عزیزم من سیکل هام منظم۲۷روزس تازه بعد۱۰روزگذشتن ازموعدم بی بی وازمایش مثبت شد دکترگف لقاح ا ...

عزیزم من درد پری دارم و نوک سینه امم از دیشب درد گرفته ترشح هم دارم خودم دیگه توش موندم هفدهم رفتم آز دادم منفی بود یعنی ۲ روز پیش که میشه ۳۲ پری،،شما قبل از گذشت ۱۰ رو  بی بی زده بودی گلم که نتیجه منفی دیده باشی 

عزیزم من درد پری دارم و نوک سینه امم از دیشب درد گرفته ترشح هم دارم خودم دیگه توش موندم هفدهم رفتم آ ...

اره عزیزم زدم منفی بود امافرداش ک خاستم بندازمش خشک شده بود هاله انداخته بود که چندروزبعدش رفتم بتام۱۹بودومشکوک بعدش بالارفت

منم فک میکردم پری میخادبیاداماخوشحالم ک نرفتم دکتروامپول بهم ندادکه عادت شم چون اونموقه الان باردارنبودم من اینماه اصلافکرشم نمیکردم اما۲تاچی کمکم کردبعد۲سال باردارشم

۱)امپول گونال اف که اینماه زدم بااینکه فولیکولایی ک تشکیل شده همه۱۰و۱۳و۱۵بودن امازیادبودن

۲)تاروزقبل پری اقدام داشتم چون این۲سال فقط قبل وچندروزبعدپری اقدام داشتم وعکرمیکردم لقاح اخرای سیکل انجام نمیشه ک اشتباه میکردم