2777
2789
عنوان

کیا ازدواجشون سنتی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 65 پست
جدی گفتم الان نمیفهمی چی میگم اما رفتن تو خانواده شلوغ اشتباه محضه

عزیزم ما خودمون دو تاییم علاوه بر اون عمو و عمه هم یکی دارم و دایی و خاله دوتا،که بچه هم ندارن،یعنی از طرف مادری و پدری هم کم جمعیتیم واقعا تصوری از خانواده پرجمعیت ندارم چون همیشه هم کم جمعیت بودیم خیلی عادت به شلوغی ندارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما خودمون دو تاییم علاوه بر اون عمو و عمه هم یکی دارم و دایی و خاله دوتا،که بچه هم ندارن،یعنی ...

مسله اصلی شلوغی نیست مسله اصلی دردسر هایی هست که شلوغی با خودش میاره اعصاب ادمو داغون میکنه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
آره عزیزم منم فقط ی برادر دارم شرایطمون مثل همه

ب نظرم فایده نداره.از پنج تا خواهرشوهر بالاخره یکی دوتاشون گند اخلاق در میان.بعدم ما ب اون جمعیت عادت نداریم.باز هر طور صلاح میدونی

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

من 🖐🏻 

ازدواج سنتی 

عاشق همسر 

۶ خواهر شوهر

۱ برادرشوهر متاهل

البته ازدواجمون هم فامیلی

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
انگشتر تک نگین ما میگیم تکتاش  بعضیا میگن سولیتر بعضیا میگن پیش حلقه بعضیاام میگن پشت حلقه

اها ما میگیم حلقه ی نشون

یا حلقه ی نامزدی

کدوم شهر میگن تکتاش؟ واسه اطلاعات خودم میخوام