2777
2789
از نظرت خودت چیزی کم نذاشتی  ولی از نظر اون کم گذاشتی . یکجای کار لنگه که این واکنشو نشون میده& ...

والا خاهر من پرسیدم میگم چیکار کردم  میگ غر نزن خب من فقط بخاطر اون گوشی غر میزنم اصلا عادت کرده تا دعوا نکنی  نمیفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چیکار میکنه

میگم ک همش تو گوشی ن بیرون میریم ن چیزی بود و نبودش تو خونه فرقی ندارع  روز زن برای من هیچ نخرید ولی مال مامانش میخواست بخره واقعا ناراحت شدم  هی میگن دوران عقد دوران نامزدی ولی تا زیر ی سقف نرفتی  دق مرگت نمیکنن

چرا عزیز

بی محلی منو اینجور بهم میریزه

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
والا خاهر من پرسیدم میگم چیکار کردم  میگ غر نزن خب من فقط بخاطر اون گوشی غر میزنم اصلا عادت کرد ...

خب دیدی!!! میگی  چیکار کردم  باید لحن درست داشته باشی . این موضوع باید ریشه ای حل بشه منم مثل تو بودم اول .... با خودم گفتم بزار از خودم شروع کنم وقتی تغییراتو انجام دادم شوهرم پله پله جذب شد . بایدصبر داشته باشی . مثلا میگی همش تو گوشیه واسش  یک  سرگرمی ک دوست داره فراهم کن در کنارش خودتم باش . همش خودتو تلخ و ترش نکن

✨خدایا امیدم توئی✨
خب دیدی!!! میگی  چیکار کردم  باید لحن درست داشته باشی . این موضوع باید ریشه ای حل بشه منم ...

خیلی سختمه بخدا منو ک میبینه خوابش میگیره منم ناراحت میشم انگاری چیکارش کردم کارایی ک من واسش میکنم  هیچکس نمیکنه  میگ بچه من خودم موندم بچه بیچاره گناه داره

اره خدانکنه توزندگی ادم ب طرفش شک داشته باشه داغون میشی

من تو عقد پیامای خدافظی با دوسدخترش خوندم دیدم با اون چ احساس نابی داشته داغون شدم همش فکر میکنم یعنی مطمئنم دوستم نداره