2777
2789
همش با گوشیش داره بازی میکنه مث بچه ها یا فیلم یا بازی یا خواب انگار ن انگار من در ب در تو این خراب ...

ببین چرا به بازی و.. اینجور چیزا روی اورده 

✨خدایا امیدم توئی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤨🤨🤨🤨با هر راهی بگی امتحان کردما ولی خب .‌‌

میدونم میفهممت عزیزم 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
ببین چرا به بازی و.. اینجور چیزا روی اورده 

از همون مجردیش عادت کرده بخدا من چیزی کم نذاشتم تازه همکاراش یا فک و فامیلاش کاراشو میبینن میگن خوب زنی گیرت امده اینقدر ک این ب فکر تو اگ زنای ما اینجور بودن مشکلی نداشتیم

از همون مجردیش عادت کرده بخدا من چیزی کم نذاشتم تازه همکاراش یا فک و فامیلاش کاراشو میبینن میگن خوب ...

به حرف اونا گوش نکن . پله پله ترک بده .... با قهر و بی محلی مطمئن باش بدتر میشه مردا دقیقا مث پسر بچه های تخس اند

✨خدایا امیدم توئی✨
توچته 

من بریدم از همه از خودم 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
به حرف اونا گوش نکن . پله پله ترک بده .... با قهر و بی محلی مطمئن باش بدتر میشه مردا دقیقا مث پسر بچ ...

تو منو راهنمایی کن بخدا کلافه شدم  . کاری ب حرف اونا ندارم کلا منظورم اینه من چیزی کم نذاشتم ولی اون عادت کرده اصلا همش بازی  منم تو شهر غریب تنهام دلخوشیم اونه هزاربار حرف زدم ولی ....

بابا درست میشه بخدا هیچکس از من بدتر نیست . شوهرم افسردگی داره 

ایشالا درست میشه

تو منو راهنمایی کن بخدا کلافه شدم  . کاری ب حرف اونا ندارم کلا منظورم اینه من چیزی کم نذاشتم ول ...

از نظرت خودت چیزی کم نذاشتی  ولی از نظر اون کم گذاشتی . یکجای کار لنگه که این واکنشو نشون میده 

✨خدایا امیدم توئی✨