2777
2789
عنوان

اولین دعوای من تو زندگیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 52 پست

من یه بار یه روسری خارجی مال ترکیه بود بدون استفاده دادم یکی و پولش رو گرفتم . گفت این پاره بوده بهم دادی اونم بعد سه روز. منم گفتم مهمونی خوش گذشت؟ 

رنگش پرید گفت مهمونی ... گفتم همون مهمونی که با روسری رفتی بعد ندونستی چطور پس بدی پارش کردی حالا میخوای بفرستی ..

برو پی کارت و هر کاریم میتونی بکن. اصلا رفت که رفت

هیچ وقت زیر بار ظلم نرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینجا شد دوستی خاله خرسه اگه اون خانوم چیزی نمی‌گفت من ک عوض نمی‌کردم  با خودم گفتم اگه ا ...

کار عاقلانه کردی. بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردی 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
حالا اینجا شد دوستی خاله خرسه اگه اون خانوم چیزی نمی‌گفت من ک عوض نمی‌کردم  با خودم گفتم اگه ا ...

کار خوبی کردی اینجوری کمترین خسارت ممکنه رو دادی

معلوم نیست با این حرکات زشتشون چند جا که به زور حرفشون رو به کرسی ننشوندن!

اونا هم یه روزی گیر آدمای بدتر از خودشون میفتن مطمئن باش.

۴۰

😐😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اشکال ندارد بیا فلاسک یکی دیگه بردار صلوات بفرس باز صداشو میبرد بالا..... گفتم خانوم آروم من کاسب ...

خدایی متعجبم 

من ی حرف میزنم اونم ب اشنای خودم اونم در برابر حقم میلرزم تپش قلب میگیرم حالت تهوع بهم دست میده 

اینا چجوری اینجوری دعوایین؟؟

کاش بهش نمیدادی دیگه من از ادمایی که فک میکنن با سروصدا میتونن کارشونو پیش ببرن خیلی بدم میاد

منم اولش که بهش ندادم کار من رو اون خانوم ک فحش داد خراب کرد منم اون فلاسک استفاده شده رو دادم به یه فقیر

منم اولش که بهش ندادم کار من رو اون خانوم ک فحش داد خراب کرد منم اون فلاسک استفاده شده رو دادم به یه ...

چه کار خوبی کردی شاید حکمت همه این اتفاقا تو این بوده که یه نیازمند خوشحال کنی 

اصلا ناراحت نباش

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡