2777
2789
عنوان

واجب واجب واجب

353 بازدید | 27 پست

خانوم ها من ساکن قمم

دوتا بچه کوچولو دارم

پدر و مادرم تو دسته پر خطر قرار دارن و کنار برادر عزیزم که سندروم داون هستش زندگی میکنن

یکی دو روز اول اخبار کرونایی خیلی شرایط خوبی نداشتم استرس و ترس داشتم

ولی یهو به خودم گفتم چه خبرته؟چرا خودتو اذیت میکنی؟

با خدای خودم عهد کردم تا زمان آروم شدن این بحران هر شب یک زیارت عاشورا بخونم و هدیه کنم به مادر امام زمانمون🌺

خدا هم مواظب عزیزان من و هر کس که به گردنم حقی داره باشه

بعد از اون خییییلی آروم شدم خیلی🙂چون به خواص اعجاب انگیر زیارت عاشورا ایمان دارم

در کنار رعایت بهداشت دقایقی رو هم اختصاص دادم به خوندن زیارت عاشورا

گفتم بهتون بگم امتحان کنین ان شالله که شمام از استرستون کم شه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که کلا ریلکسم بخونم فک کنم مست شم😁

😅😅😅

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
حقا که درست میفرمایید

🌹🌹🌹

اصلا نگران نبودم تا دیروز که به دلهره عجیبی دچار شدم.حالم دگرگونه😖

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

این کارو میکنم , همینم که افکار منفی میاد به خودم میگم من که بیمه شده ی زیارت عاشورایم... ولی بازم شیطان وسوسه میکنه 😔

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
ممنون از تلنگری که زدی عزیزم الهی همه سلامت باشن🌸

خواهش میکنم عزیزم🌷

ان شالله 🥰

این کارو میکنم , همینم که افکار منفی میاد به خودم میگم من که بیمه شده ی زیارت عاشورایم... ولی بازم ش ...

لعنت بر شیطان

یکم تمرین کنی میتونی تا حدودی افکارت رو کنترل کنی

والا من استرس نداشتم همش هم خونه بودیم  الان سرما خوردم نمی دونم کروناست یا نه . اولش با سرفه خشک شروع شد الان سرفه ندارم ولی تب و آبریزش بینی و گلو درد خفیف  دارم .

انگار قسمته همه یکی یه دور بگیریم . 

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)