2777
2789

سلام خانوماي گل ، خانوما كسي دكتر زنان خيلي خوب هم از نظر علمي هم اخلاقي هم مهمتر وجدان كاري تو سعادت آباد يا شهرك غرب سراغ داره لطفا كمكم كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا خودت مواظبش باش🙏

دکتر مهناز حکیمی فرد بیمارستان لاله کلینیک میدان کاجم هست

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دكتر آفت  دنيوي

معركه هيت خيليييي با وجدان نه اهل پول چاپيدن.كارش هم حرف نداره من واقعا ازش راضي بودم و تا اخر عمرم مديونشم

در ضمن سعادت اباد هست مطبش.بزن نت شماره تلفن مطبش مياد بالا.قبلا ستارخان هم بود الان چهار ساليه فقط سعادت اباده.اگر باردار باشي شماره همراهش هم ميده كه باهاش مواقع اورژانسي تماس بگيري

ما ملت حسينيم

رفتي پيشش عزيزم؟ من قبلا تو همين سايت با تعريفا تو تايپيك هاي ديگه يه دكتر انتخاب كردم رفتم پيشش تا آخر عمرم برام پشيموني گذاشت اون دكتر از خدا بي خبر، ولي بازم به كمكتون نياز دارم براي دكتر خوب

خدایا خودت مواظبش باش🙏
رفتي پيشش عزيزم؟ من قبلا تو همين سايت با تعريفا تو تايپيك هاي ديگه يه دكتر انتخاب كردم رفتم پيشش تا ...

الان پنج ساله میرم پیشش هرمشکلی داشتم رفتم خداشاهده عالیه بهترین اخلاق رو داره و مهارت

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
دكتر آفت  دنيوي معركه هيت خيليييي با وجدان نه اهل پول چاپيدن.كارش هم حرف نداره من واقعا ا ...

ممنونم عزيزم من وجدان كاريش برام مهمه كه بخاطر پول جون بچمو خودمو له خطر نندازه من خاطره خيلي بدي دارم

خدایا خودت مواظبش باش🙏
الان پنج ساله میرم پیشش هرمشکلی داشتم رفتم خداشاهده عالیه بهترین اخلاق رو داره و مهارت

ممنونم عزيزم مراقبت هاي بارداري هم رفتي پيشش؟

خدایا خودت مواظبش باش🙏
ممنونم عزيزم مراقبت هاي بارداري هم رفتي پيشش؟

نه عزیزم من باردار نبودم ولی مشکلات زنانه داشتم هم کیست هم عفونت ایشون متخصص زنانه کازش عالیه کافیه یه بار بری پیشش

ممنونم عزيزم من وجدان كاريش برام مهمه كه بخاطر پول جون بچمو خودمو له خطر نندازه من خاطره خيلي بدي دا ...

واقعا جز دكترايي هست كه پول براش اصلا مهم نيست اينكه بگه حتما فلان ازمايشگاه برو يا حتما فلان سونو گرافي برو.بهت ازمايشگاه و سونو خوب رو معرفي ميكنه ولي نري هم اصلا نميگه  چيزي.مگر اينكه جاهاي خيلي سطح پايين مثل بيمارستانهايي كه دانشجويي هستن بري ميگه بهتره نري.و اگر بگي فقط ميخام طي بارداري باهاتون باشم زايمان ميخام برم مثلا دولتي باز هم با جون و دل انجام ميده برات.من خودم سقط دومم رو پيش ايشون رفتم كه منو از يه كورتاژ حتمي با يه قرص٣٠٠تومن نجات داد تازه تلفني سونوم رو براش خوندم بهم گفت كورتاژ نياز نيست بگو اون دكتري كه گفته بايد كورتاژ كني برات قرص بنويسه منم گفتم دكتر با اكراه زياد نوشت قرص رو از داروخانه گرفتم و خوردم و بقايا رو دفع كردم ديگه تحت نظرش بودم واسه پسرم و نتيجه هم خدا رو شكر عالي شد

ما ملت حسينيم

در ضمن بچه اي رو كه پزشكي قانوني مجوز سقط داده باشه يا خداي نكرده تو هفته بالاتر از سه ماه قلبش ايستاده باشه رو اصلا كورتاژ يا سقط نميكنه چون خوشش نمياد و ميگفت دوست ندارم اينو گفتم بدوني كه به خاطر پول كاري نميكنه و پول براش اهميتي نداره

ما ملت حسينيم