2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم حسابی ذوق کردم

3647 بازدید | 107 پست

شو شو ی بنده خیلی زیاد به خانوادش مخصوصا ب دوتا خواهرش ک خونه هامون تو یه محله هستش وابسته اس...

البته وابسته بود قبلنا به حدی ک هر روز میرفت خونشون و ریز و درشت مسایل زندگیمونم براشون تعریف میکرد و ازشون نظر میخاست...

خیلی سعی کردم وابستگیشو کم کنم و بهش بفهمونم مسایل زن و شوهری فقط مال زن و شوهره

تا حدی هم موفق شدم البته در طی سالیان دراز😄 و حرص و جوش خوردنام

تا اینکه یه مسایلی بین من و خاهر شوهر پیش اومد از هم یه جورایی کینه به دل گرفتیم( که البته اونم من از چشم شوشو میبینم)

من ک  ب اصرار شوشو زیاد خونشون میرفتم تصمیم گرفتم دیگه نرم مگر اینکه دعوتم کنن شوشو هم دیگه کمتر میرف (پسرمونم دنیا اومده بود و بیشتر تو خونه سرش گرم میشد)...

که باز اونم باعث جر و بحثایی شد و گف تو نمیزاری داداشم بیاد خونمونو تو داری ما رو از هم جدا میکنی ...

منم جوابشو دادم

تو این دوران شوهر من هممممممیشه طرف خاهرشو گرفته هممممیشه منو متهم کرده همیشه گفته خاهرم خوبه تو بدی و خلاصه ک با این حرفاش دلمو شکسته

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه چرا خواهر شوهرا خربازی میکنن بابا ادم باشین البته بع%یاشونم فرشته ان

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗