2777
2789
عنوان

بچهایی که لپ تاب دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 58 پست
خودمم نظرم نوت سامسونگه ولی زیادد دست کسی نمی‌بینم

نمی دونم گوشی سامسونگ داشتم خیلی برام کار کرد دست آدمی مثل من ۴ سال خیلی آخرش افتاد تو دستشویی خراب شد برای این اگه پول داشتم لب تاب بخر پ سامسونگ می خریدم اپل عمرا بخرم چون آمریکایی با پولش می رن آدم کشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم گوشی سامسونگ داشتم خیلی برام کار کرد دست آدمی مثل من ۴ سال خیلی آخرش افتاد تو دستشویی خراب ...

ای وای دستشوییی!! چه قدر حالت گرفته شدهع

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

۴ سال پیش ۴ تومن گرفتم آخرین مدل با تمام وسایلش این نه جمع و جور نیست ولی خیلی خوبه اصلا اذیت ...

عزیزم پک وسایلش چیا بود؟؟

بیشتر شکه شدم نه گریه کردم و نه چیزی عمرشو کرده بود اونم توالت عمومی الان با گوشی مامان م م‌ سامسونگ ...

شما مشهد هستید؟؟

اخه این اتفاق برای یکی از دوستام افتاد اسمش فاطمه بود.  راستی قم چطوره با این اوضاع؟؟

اسم منم فاطمه ست چه جالب 

نمی دونم خونه ایم گاهی برای خرید می ریم بیرون .

مامان خفیف گرفته بود خدا شکر خوب شده امیدوارم نگیره و پیر مرده نمی دونم کدوم شهر جراحی قلب باز می کنه و کرونا می گیره خوب میشه و یکی آلزایمر و اینا و مشکل های حاد خوب میشه خیلی هم خطر ناک نیست با دستکش می ریم بیرون توصیه ها ی پزشکی رو رعایت می کنیم شهر خلوت شده

اسم منم فاطمه ست چه جالب  نمی دونم خونه ایم گاهی برای خرید می ریم بیرون . مامان خفیف گرفته بو ...

الهی این دم عیدی چه وضعی پیش اومداا

قم تعداد زیادن خیلییی مواظب باشید! 

باشه مواظب ایم فقط توصیه های بهداشتی رو رعایت کن‌استرس نداشته باش

عزیزم اصلا از خونه بیرون نمیرم مگر اینکه از سر اجبار باشه

اون اوایل دو بار رفتم دندون پزشکی با خودم میگم خوب شد رفتم وگرنه دیگه نمییششد