2777
2789

دیگه به نظرم نیاز نیست اسم هر شهری را اورد الان همه انسان های فهیم و عاقل میدونن تمام شهرها یا الودس یا میتونه الوده تر بشه.

سفر به هرجا و هز نقطه از کشور کار خیلی اشتباه و نسنجیده ای که حق الناس به گردن داره.حتی شهرها و روستاهایی که اصالتمون مال اونجاس..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پل فسا وایسادم هر مسافری دیدم سنگ بارون میکنم  فقطططط منتظرم یه مسافر ببینیم ایشالله بعد کرو ...

همونجا یه پاسگاه هست کاش وایسن جلوشون خدا شاهده تیراندازی هم کنن جاداره آقا بزنن دیگه یه ادم بیشعور نفهم کم میشه نخبه و فرحیخته رو که نمیزنیم والا بتمرگیم سر جامون مگه تا ابد گفتن جایی نرین 😩😩😩

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

خداییش من نمیفهمم چرا بعضی ها اینقده گاون یعنی تو سرشون به جایه عقل یه مشت گچ ریختن مغز فندقی هم نمیشه بهشون گفت لااقل اگه به اندازه فندق هم عقل داشته باشن میتمرگن تو خونه هاشون بابا بتمرگین تو خونه هاتون الان یکی نیست به این آ خوندهای خر بگه کدوم گوریی میریین بتمرگین تو قم مگه میمیریین قرنطینه کنین خودتون  هیچ مرگتون نمیشه احمقها ای بابا اگه از همون روز اول قاطعانه بهشون رو نمیدادن مملکت اینطوریی نمیشد عقل که ندارن خودشون بستن به چهار تا حرف مفت مملکت و به گه کشیدن مثله این زامبی ها  فرار کردن به هر طرف این کشور مردم با خاک یکسان کردن گفتن نه قم و قرنطینه نکنیم مردم فهمیمی داره خودشون عقلشون میکشه آ ره گه عقلن خاک برسرها

سلام خوبید همگی.خوب دقت کنید لطفا لطفا لطفا همه در حدتوانتون اطلاع رسانی کنید.دوستان تورو خدا بیرون نرید به فکر خودمون و همه عزیزانمون باشیم.این همه گیر شدن کرونا فقط مقصر خودمون هستیم‌.ببینید اگر توخونه هامون نشینیم خدای نکرده ماهم میفتیم داخل بیمارستان و خدا داند.بیاین همه تو خونه بمونیم و فقط در حد سوپری و میوه بریم بیرون.فرهنگمون و ببریم بالا خودمونو نزنیم به نفهمی.سرمونو نکنیم زیر برف و هیچی نبینیم پاشیم بریم مسافرت.وضع خیلی بده تورو خدا بشینید تو خونه هاتون.از همتون خواهش میکنم فقط دوهفته رعایت کنید تا این ویروس تموم بشه و نجات پیدا کنیم.توکل برخدا 

به شیراز نیایید

چه دنیای عجیبی است این را از مردمانی میشنوید که هر سال این موقع شهر را برای ورود مهمانان آب و جارو میکردند و آذین میبستند

آنهایی که عید ۹۸ طاووس شهرشان از خجالتِ آزرده خاطر شدنِ مهمانان، خود را به آب زد و دوباره ساختنش و هیچ وقت مثل روز اول نمیشود

مردمی میگویند نیایید که عید قبل خانه هایشان را باز کردند برای در راه ماندگان و سیل زدگان

رخت و لباس نو پوشانیدند به مهمان دل آزده ی شهرشان که مبادا با خاطری ناخوش از شیراز برود

مردمی میگویند نیایید که ماشین های آب برده را تعمیر کردند و خسارت مهمانشان را پرداخت کردند که غم با خود به سوغات نبرد

این بار میگوییم نیایید چرا که شهرمان آلوده به چیزی شده که اگر گرفتارش شدید نمیتوانیم جبران کنیم برایتان.

میگوییم نیایید تا این مهمان ناخوانده برود و دوباره برای آمدنتان( بیو شیراز کاکو) پخش کنیم و شهر را آذین ببندیم.

این بار میخواهیم در خانه بمانید تا سلامتی مردم و پاک شدن کشور را به زودی در حافظیه جشن بگیریم و فالوده سعدی بخوریم و یاد کنیم از مرام کسانی که تحمل میکنند روزهای سخت را.

عجیب است اما میگوییم

(کاکو امسال به شیراز نیو)

Tara